Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ελένης Τσολάκη στον αέρα του Open Weekend

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ελένης Τσολάκη στον αέρα του Open Weekend

Διαφορετική έναρξη είχε η σημερινή 3/12 εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, καθώς ξεκίνησε με μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση από την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η ίδια, αφού καλημέρισε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό, ανακοίνωσε πως θα απουσιάζει σήμερα από τη παρέα τους άτομο της ομάδας, ενώ με απουσίες επίσης ξεκίνησε νωρίτερα και η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Εκτός Open Weekend συνεργάτιδα της Ελένης Τσολάκη

Ο λόγος για την Μαρία Φραγκάκη, η οποία όπως είπε η Ελένη Τσολάκη, χρειάστηκε εκτάκτως να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί. Στην θέση της στο πάνελ της εκπομπής βρίσκεται για σήμερα η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Στη θέση της Μαρίας μας σήμερα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού. Της συνέβη κάτι την Πέμπτη το βράδυ. Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο. Έκανε ένα μικρό χειρουργείο. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση και γρήγορα και πάλι κοντά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Τσολάκη.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Φραγκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πάρει συνεντεύξεις από πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ άλλων από τον Dj Tiesto, Chemical Brothers, Faithless, John Digweed. Επίσης, έχει παρουσιάσει μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και sites.

Η Μαρία γνώρισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ, στον σταθμό που εργάζονταν, σε μια αλλαγή βάρδιας. Κι ενώ στην αρχή δεν τον συμπαθούσε, σύντομα την κέρδισε ο ανοικτός χαρακτήρας και η καλή του διάθεση.

Η Μαρία δηλώνει ότι είναι αυθόρμητος άνθρωπος και ότι, αν και δεν έχει καμία σχέση με τη φύση και τις αγροτικές εργασίες, πήρε πολύ εύκολα την απόφαση να μπει στη «Φάρμα», αφού φυσικά είχε την έγκριση του 10χρονου γιου της, Νικόλα.