«Να ζητήσω συγγνώμη; Μην...» - Εκτός εαυτού η Αφροδίτη Γραμμέλη για την κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Πως αντέδρασε η τηλεκριτικός;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Να ζητήσω συγγνώμη; Μην...» - Εκτός εαυτού η Αφροδίτη Γραμμέλη για την κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί ένας "χαμός" και μια σφοδρή κόντρα μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και Αφροδίτης Γραμμέλη, (δείτε εδώ πως ξεκίνησε). Το πρωί του Σαββάτου (10/12) μέσα από την τηλεοπτική, πρωινή εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της τηλεκριτικό του ΣΚΑΪ, που σχετίζονταν με αυτό το ζήτημα.

Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν παίρνει πίσω τίποτα απ’ όσα έγραψε και ότι είχε ενημερωθεί ότι θα παίξει το βίντεο με τις δηλώσεις στο Πρωινό μας.

Οι αναφορές της Αφροδίτης Γραμμέλη για τα σχόλια της Ευριδίκης Παπαδοπούλου

Ο λόγος της κόντρας; Η "υποκουλτούρα" των ριάλιτι! Η Αφροδίτη Γραμμέλη κάνοντας τις δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του Open, φάνηκε ότι δεν μετανιώνει καθόλου για όσα έγραψε και θα τα στηρίζει μέχρι τέλους. Επιπλέον, η ίδια τόνισε ότι δεν θα ζητήσει συγχώρεση, για κάτι που θεωρεί ότι έκανε καλά. Ακόμη, η τηλεκριτικός υποστήριξε ότι αυτό είναι το επάγγελμα της και δεν την αφορά τα όσα ακούγονται.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε χαρακτηριστικά: «Ότι έγραψα ισχύει και δεν παίρνω ούτε μία λέξη πίσω. Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Παιδιά, μην τρελαθούμε! Εγώ κάνω και κριτική, αλλά κάνω και την αυτοκριτική μου και με κάποια πράγματα διαφωνώ. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν διαφωνούμε με κάτι, σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τη δουλειά μας», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν μου αρέσει να με υποτιμούν. Δεν μου αρέσει να κυνηγάω από πίσω κάποιον παίκτη ριάλιτι και να τον παρακαλάω να μου κάνει μια δήλωση. Έχουμε ξεφύγει. Στο αεροδρόμιο στριμώχνονταν οι δημοσιογράφοι και παρακαλούσαν, ενώ τους παίκτες τους φυγάδευαν λες και ήρθε ο Brad Pit».

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε: «Είχα ενημερωθεί για το βίντεο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Δεν διάβασαν το κείμενό μου. Δεν έχω να βρω τίποτα γιατί δεν είχα χάσει τίποτα με την κυρία Παπαδοπούλου».