«Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου;» - Ο Τριαντάφυλλος "κατακεραύνωσε" την Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μαλ...ες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου;» - Ο Τριαντάφυλλος

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου (10/12) ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έλαβε χώρα ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα Καινούργιου αυτή την εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, ο Τριαντάφυλλος έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία «επιτέθηκε» τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στους συνεργάτες της, χρησιμοποιώντας μάλιστα και λίγο πιο βαρύ λεξιλόγιο για κάτι που ειπώθηκε στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του ALPHA δεν άφησε φυσικά αυτή την ανάρτηση να πέσει κάτω και έτσι λίγα λεπτά μετά απάντησε στον Τριαντάφυλλο με δική της ανάρτηση (δείτε εδώ τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για την Κατερίνα Καινούργιου

«Με ενόχλησε που υπονοήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης αποχώρησαν επειδή είπαν το τραγούδι μου. Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο; Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;

Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.