«Βρήκαμε τη Μαρία να κλαίει με λυγμούς και...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη για περιστατικό με την Ηλιάκη

«Μα, τι να κάνω, εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Βρήκαμε τη Μαρία να κλαίει με λυγμούς και...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη για περιστατικό με την Ηλιάκη

Το πρωί του Σαββάτου (10/12) στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Ο δημοσιογράφος απάντησε με αφορμή την συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη στο περιοδικό Marie Claire, το οποίο είχε σχολιάσει και η Έλενα Χριστοπούλου στο αέρα της εκπομπής του «Πρωινό μας» (δείτε εδώ τι είπε).

Το τότε περιστατικό με την Μαρία Ηλιάκη και την περίοδο που διαδραματίζονταν η δικαστική διαμάχη που είχε, περιέγραψε περιληπτικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη με το περιστατικό της Μαρίας Ηλιάκη

Το πρωί, λοιπόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης περιέγραψε στην εκπομπή του Open για την Μαρία Ηλιάκη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Κάναμε σύσκεψη, ήμασταν όλοι μαζί και χτυπάει το τηλέφωνό της και αποχωρεί απότη σύσκεψη. Αργεί αρκετή ώρα και φεύγει και η Κατερίνα. Μετά από δύο λεπτά χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου λέει η Καραβάτου “έλα τώρα γρήγορα στις τουαλέτες”. Είναι η Μαρία με λυγμούς, δεν την έχω ξαναδεί ποτέ έτσι, κλαίει, χτυπιέται. Προσπαθούσε η Κατερίνα να τη συνεφέρει. Προσπαθούσα κι εγώ να καταλάβω τι έχει συμβεί», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Η Μαρία, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φώναζε κι έλεγε “μα, τι να κάνω, εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια, αυτά που έχω ζήσει, αυτά που ξέρω”. Φυσικά αναφερόταν στη δικαστική διαμάχη του Καλλίτση με τη Χριστοπούλου. Τη ρώτησα τι συμβαίνει, μόλις είχε ενημερωθεί ότι έγινε μήνυση από τον δικηγόρο του κυρίου Καλλίτση, προς εκείνη και τις υπόλοιπες κυρίες που κατέθεσαν υπέρ της κυρίας Χριστοπούλου, για ψευδή καταμήνυση».

Το ξέσπασμα του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (11/10) στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με αφορμή την αποτρόπαια υπόθεση του 53χρονου που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό.

Η εκπομπή ασχολήθηκε με την υπόθεση και λίγο πριν αλλάξουν θέμα, ο δημοσιογράφος "έσπασε" και ξέσπασε σε κλάματα, αφού οι λεπτομέρειες για τα όσα ζούσε η ανήλικη είναι σοκαριστικά.

«Εγώ που είμαι πατέρας θέλω να δω τους 213, οι οποίοι δεν ξέρω πού βρίσκονται και το παιδί μου δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Ποιος νόμος; Τους 213 θέλω να δω εγώ», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση.

«Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα» είπε κλαίγοντας.

«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!», φώναζε στο πλατό.