«Παραδέξου ότι...» - Η αιχμηρή απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Έλενα Χριστοπούλου

Δεν θα άφηνε το σχόλιό της να πέσει κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρέθηκε και αυτή την εβδομάδα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιας και μετά από ένα σχόλιο που έγινε περί επιστροφής του στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό Μας, η Έλενα Χριστοπούλου μάζεψε τα πράγματά της για να φύγει από το πλατό (δείτε εδώ το περιστατικό).

«Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί επίσης πολλά πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μην βγαίνουμε για ποτό, γιατί έχουμε μία διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι κι αν γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ. Δεν αλλάζει. Όσο μπορώ θα είμαι δίπλα του. Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να τον αγκαλιάσω, να του μιλήσω, δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Είναι μία σχέση που έχει χτιστεί με πολύ κόπο.

Σε αυτή τη δουλειά, κάποιες φορές δημιουργούνται εντάσεις μέσα σε μία ομάδα, αυτά είναι τα σημαντικά; Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έχουμε συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά όταν έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε», είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Έλενα Χριστοπούλου

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει κάθε πρωί στο My Radio 104,6. Εκεί, ο παρουσιαστής πέταξε μία σπόντα για τη γνωστή μάνατζερ και το μέλλον της εκπομπής της.

«Επειδή θέλω να τοποθετηθώ κι είδα το όνομά μου πάλι να παίζει στην εκπομπή της Φαίης. Δεν θα σχολιάσω όλα τα υπόλοιπα, όπως δεν έχω σχολιάσει τίποτα έως τώρα, αλλά η κ. Χριστοπούλου πετάχτηκε ως ελατήριο την ώρα που ακούστηκε το όνομά μου κι είπε ότι αν έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος -που δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε τέτοια περίπτωση, σας το λέω μπέσα- λέει εγώ θα φύγω.

Έλα παραδέξου ότι θέλει να φύγεις τώρα. Άσε τον Ουγγαρέζο, θέλεις να φύγεις τώρα και για αυτό πας και λες τέτοια, πονηρουλίτσα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.