Μάζεψε τα χαρτιά της και πήγε να φύγει... - Η αντίδραση της Χριστοπούλου στην αποκάλυψη της Σκορδά για τον Ουγγαρέζο

«Φεύγω. Παίρνω και το κινητό μου άμα είναι να....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάζεψε τα χαρτιά της και πήγε να φύγει... - Η αντίδραση της Χριστοπούλου στην αποκάλυψη της Σκορδά για τον Ουγγαρέζο

Μια μικρή αναστάτωση επικράτησε στον αέρα του Πρωινού μας, όπου πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε μια εγκυμοσύνη, όταν η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την συνάντηση που είχαν σε εκδήλωση του Make a Wish, με το οποίο συνεργάζονται και οι δυο.

«Τον Δημήτρη τον ξέρω πολλά χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί επίσης πολλά πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μην βγαίνουμε για ποτό, γιατί έχουμε μία διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι κι αν γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ. Δεν αλλάζει. Όσο μπορώ θα είμαι δίπλα του. Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να τον αγκαλιάσω, να του μιλήσω, δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Είναι μία σχέση που έχει χτιστεί με πολύ κόπο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της.

«Σε αυτή τη δουλειά, κάποιες φορές δημιουργούνται εντάσεις μέσα σε μία ομάδα, αυτά είναι τα σημαντικά; Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έχουμε συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά όταν έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε» πρόσθεσε.

Τι συνέβη και αντέδρασε έτσι η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρωινό μας

«Η ζωή κάνει κύκλος και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά», είπε συνεργάτης της και μόλις το άκουσε αυτό η Έλενα Χριστοπούλου ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει από το πλατό και να πάει στα παρασκήνια. Η Φαίη λοιπόν, έπαθε ένα μικρό σοκ με την αντίδραση της και την ρώτησε τι έχει συμβεί.

«Πες το μας, αν είναι να φύγω εγώ σιγά –σιγά. Φεύγω. Παίρνω και το κινητό μου άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος», της είπε, αφού δεν θέλει όπως φαίνεται να συνεργαστούν.

Μετά από διάφορα σχόλια αποκάλυψε πως την έχει κάνει block στα social media. «Εκείνος έχει κάνει block. Τότε μιλούσαμε όταν ήρθα στην εκπομπή και ήταν και εκείνος, μετά δε θυμάμαι», ενημέρωσε. Βέβαια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει αποκαλύψει το λόγο που την έχει μπλοκάρει στο Instagram.

Η Φαίη Σκορδά όμως δεν θέλησε να συνεχίσει την συζήτηση και την ώρα που σηκωνόταν από τη θέση της ξεκαθάρισε «Έλα θα σε ξεκάνει. Και ο Δημήτρης μπορεί να κάνει δική του εκπομπή, δηλαδή μην λέμε τώρα πράγματα».