«Είμαι μόνη μου, χωρίς τον Γιάννη μου» - Συγκίνησε η Δέσποινα Μοιραράκη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον άντρα της

Με αφορμή τα γυρίσματα του εορταστικού Cash or Trash

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είμαι μόνη μου, χωρίς τον Γιάννη μου» - Συγκίνησε η Δέσποινα Μοιραράκη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον άντρα της

Το πρωί του Σαββάτου (10/12) βρέθηκε ο τηλεοπτικός φακός του «Καλύτερα δεν γίνεται» στα γυρίσματα του Cash or Trash και έκανε δηλώσεις , η Δέσποινα Μοιραράκη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία της και το νέο της βήμα στην τηλεόραση, αλλά και στην πρόσφατη απώλεια του συζύγου της (δείτε εδώ πότε απεβίωσε).

Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον άνδρα της και τα γυρίσματα του Cash or Trash

Η εκπομπή του Alpha "τρύπωσε" στα γυρίσματα των εορταστικών γυρισμάτων του Cash or Trash και μίλησε με την Δέσποινα Μοιραράκη για τα πρώτα χριστούγεννα χωρίς το σύζυγο της. Που αν μη τι άλλω η παρουσιάστρια φάνηκε στενοχωρημένη μετά τα όσα τράβηξε και θεωρεί συντροφιά όλη την οικογένεια της εκπομπής, κάτι που της δίνει δύναμη.

Σχετικά με την εκπομπή, η παρουσιάστρια είναι ευγνώμων που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή προβάλλεται και πάει καλά στην prime time του Star (δείτε πως πάει από τηλεθέαση).

Αναλυτικότερα, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ στο cash or trash, στον εορταστικό cash or trash και μου φέρνει μια γαλήνη, στην ψυχή μου και μπορώ να κάνω πράγματα τώρα αυτές τις γιορτές που είμαι μόνη μου χωρις τον Γιάννη μου που γεμίζουν την ψυχή μου, πάνω απ'όλα. Ήρθα στην πιο κατάλληλη στιγμή της προσωπικής μου ζωής, και το κάνω με πολύδιάθεση και κέφι, με είδες».

Ακόμη, είπε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη από την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο.

«Νιώθω ικανοποίηση που ο κόσμος με έχει αγαπήσει, με ιντριγκάρει που ασχολούμε ένα κονσεπτ που είναι γραμμένο και ραμμένο στα μέτρα μου».

«Δεν αναπληρώνεται το κενό της απουσίας του συζύγου μου, αυτός μου λείπει, προχωράω με όλους όσους αγαπώ και με αγαπούν, προχωράω με συνοδηπόρο τον Χριστό κα την Παναγία, Καλά Χριστούγεννα», ανέφερε κλείνοντας η Δέσποινα Μοιραράκη.