«Αγάπησα κάθε τι δικό σου» - Σπαράζει καρδιές η Δέσποινα Μοιραράκη με την νέα ανάρτηση για τον σύζυγό της

«Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αγάπησα κάθε τι δικό σου» - Σπαράζει καρδιές η Δέσποινα Μοιραράκη με την νέα ανάρτηση για τον σύζυγό της

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχασε τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της, Γιάννη Κοντούλη, και ήδη τα πρώτα λόγια της μετά την κηδεία του σπαράζουν καρδιές. Παρόλα αυτά, η ίδια έχει τόσο μεγάλο πόνο και ταυτόχρονα αγάπη γι' αυτόν τον άνθρωπο που με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να εκφράζει όλα όσα αισθάνεται για την απουσία του.

Έτσι, την Κυριακή 10/7 προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του πρώην συζύγου της, συνοδεύοντάς την με το πιο τρυφερό κείμενο. Μίλησε για όλα όσα κατάφερε να της προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που μπήκε στη ζωή της.

Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου

Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη . Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά , αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες και εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβούλευες , με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου , έστω για τόσο λίγο. Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου , για σύντροφό σου.
ΝΑΥΑΡΧΕ μου , κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο άντρας της Δέσποινας Μοιραράκη

"Σε αγάπησα υπερβολικά..."

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, το πρωί της Τετάρτης 29/6. Ο Ναύαρχος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 24/6, νικημένος από τον καρκίνο. Στο πλευρό της στάθηκαν τα παιδιά της, αλλά και η μητέρα του συζύγου της η οποία αναγκάστηκε να θάψει το γιο της.

Στην κηδεία ήταν υποβασταζόμενη από την οικογένεια της, ενώ η στιγμή που φιλάει το φέρετρο την ώρα που το έπαιρνε η νεκροφόρα είναι σοκαριστική.

Στην κηδεία ο επικήδειος ράγισε και τις καρδιές των πιο σκληρών! Τα λόγια της πρόβαλε η εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 30/6 το πρωί.