Το πέταξε αμέσως από το σπίτι της - Το φυτό της Ιωάννας Τούνη που έφερνε γρουσουζιά στο κρεβάτι

Την ενημέρωσε η πεθερά της και το ξεφορτώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πέταξε αμέσως από το σπίτι της - Το φυτό της Ιωάννας Τούνη που έφερνε γρουσουζιά στο κρεβάτι

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ ιδιαίτεροι για την Ιωάννα Τούνη, καθώς πέρα από το γεγονός πως ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά (δείτε εδώ πού έχει αποφασίσει να γεννήσει), μόλις χθες (9/12) υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του για το μεγάλο βήμα που έκαναν).

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer στην ανάρτησή της, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!».

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, και ενώ βρίσκεται στο σπίτι του αγαπημένου της, στην Αθήνα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αναγκάστηκε να βγάλει από τον χώρο της ένα φυτό, το οποίο φέρνει γρουσουζιά στο... κρεβάτι!

Τα φυτά που ξεφορτώθηκε η Ιωάννα Τούνη από το σπίτι της

Το φυτό αυτό λέγεται «πόθος» και μάλιστα, όπως αποκάλυψε η influencer, για τη συγκεκριμένη ιδιότητά του, την ενημέρωσε η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μιας και μοιραζόμαστε όλα τα κουτσομπολιά εδώ, έγινε το εξής. Προχθές πήρε τηλέφωνο η μαμά του Δημήτρη και μας λέει: "Έχετε στο σπίτι σας αυτό το φυτό που έχω δει στα stories της Ιωάννας που λέγεται πόθος; Αν το έχετε να το βγάλετε γιατί φέρνει γρουσουζιά".

Ο Δημήτρης λέει το κλασικό "α ρε μάνα άσε με", εγώ πάω και το γκουγκλάρω αμέσως! Και βλέπω το εξής, αυτό εδώ το φυτό φέρνει γρουσουζιά και μάλιστα φέρνει γρουσουζιά για το κρεβάτι! Όπως καταλάβατε, σήμερα ήρθε η μέρα, αυτά τα φυτάκια να φύγουν. Πάω να τα αφήσω σε έναν κάδο να τα πάρει κανένας Χριστιανός. Βέβαια αν είσαι εσύ αυτός ο Χριστιανός, μην τα πάρεις, φέρνουν γρουσουζιά, άσε να τα πάρει κανένας που δεν με ακολουθεί», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.