«Αν η κυρία τηλεκριτικός...» - Νέα ''πυρά'' από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προς την Αφροδίτη Γραμμέλη

Λίγο μετά τον χαρακτηρισμό ''υποκουλτούρα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αν η κυρία τηλεκριτικός...» - Νέα ''πυρά'' από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προς την Αφροδίτη Γραμμέλη

H Eυρυδίκη Παπαδοπούλου έχει απασχολήσει τελευταία τα μέσα, καθώς η απόφαση της να μην παρευρεθεί σε συνέντευξη, που είχε προγραμματίσει με συγκεκριμένη εκπομπή (δείτε εδώ σε ποια θα πήγαινε) και εν τέλει να πάει για καφέ.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που έσπευσαν να πάρουν το μέρος της Ευρυδίκης και άλλοι να εναντιωθούν στην απόφαση, η οποία στάθηκε στο γεγονός, ότι η εκπομπή δεν την προλόγισε και δεν έκανε κάποια δημοσίευση στα social media για την επικείμενη συνάντησή τους.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την άλλη σχολίασε το όλο γεγονός με μία ανάρτηση στο instgram χαρακτηρίζοντας ως υποκουλτούρα τους παίκτες ριάλιτι, χωρίς βέβαια να ονοματίζει την ίδια την Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη, όμως από την πλευρά της αντιλήφθηκε πως το κείμενο πήγαινε σε εκείνη και από εκεί και στο εξής ξεκίνησε μια ''μάχη'' ανάμεσα στις δύο κύριες με ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων, όπως και οι τελευταίες δηλώσεις της Παπαδοπούλου στην κάμερα του Open weeklend, που προβλήθηκαν το Σάββατο 10/12 (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις της Γραμμέλη για την Παπαδοπούλου).

Οι νέες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Μια χαρά είμαι. Τα πράγματα σε αυτήν τη δουλειά είναι δούναι και λαβείν. Η λέξη υποκουλτούρα ήταν ότι πιο άσχημο έχω ακούσει ποτέ σε αυτόν το χώρο κι έχει πει άνθρωπος που εργάζεται στην τηλεόραση. Αν η κυρία τηλεκριτικός νιώθει ότι είναι υποκουλτούρα, είναι δικαίωμά της να βάζει τον εαυτό της σε αυτήν την κατηγορία. Δεν μπορεί όμως να βάζεις τους παίκτες ριάλιτι σε αυτήν την κατηγορία.

Όπως είπε έχει φίλους κι η παροιμία λέει δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είμαι. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου υποκουλτούρα. Μακάρι η κ. Γραμμέλη να έχει ψάξει την ανθρώπινη υπόστασή μου, τον άντρα μου, με ποιους ανθρώπους βγαίνω έξω και τον κοινωνικό μου περίγυρο. Δεν θα μπορούσε να δει υποκουλτούρα αλλά η κυρία αυτή βάζει τον εαυτό της μέσα σε αυτό το story της υποκουλτούρας.

Η μπάλα δεν μπορεί να παίρνει όλους εμάς. ‘Οχι μόνο υποκουλτούρα δεν είμαστε, αλλά καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία. Δεν ήταν σωστή η γενίκευση που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα, θεωρώ ότι όλοι έχουμε άτυχες στιγμές. Σαν μεγάλοι άνθρωποι που είμαστε, θα πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις επιπτώσεις των πράξεων και των λεγομένων μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόμουν έξω από το στούντιο με πήρε η κυρία αρχισυντάκτρια (σ.σ. από την εκπομπή Γεια σου) για το ποια θέματα θα συζητήσουμε και τους είπα οκ. Την ώρα που αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει γίνει καμία αναδημοσίευση του story μου κι όταν μιλούσα με την αρχισυντάκτρια, της είπα όχι δεν θα έρθω. Το θεωρώ άσχημο. Άσε τα λέμε το επόμενο Σαβ/κο. Θα ξαναπήγαινα την επόμενη εβδομάδα, αν γινόταν σωστά η αναφορά στο πρόσωπό μου, αλλά δεν θα πάω», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.