Ενάμιση μήνα από τη δολοφονική επίθεση - Η πρώτη νυχτερινή έξοδος του Γιάννη Μάρκου

Που βρέθηκε ο επιχειρηματίας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν απασχολούσε τα φώτα μέσα από τη μακροχρόνια σχέση, που διατηρούσε με την Τζούλια Νόβα.

Πρόσφατα ωστόσο είδαμε το όνομα του πρώτο σε τίτλους ειδήσεων και sites, μετά τη δολοφονική επίθεση, που υπέστη ο Μάρκου, θέτοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο και τους οικείους του σε μεγάλη ανησυχία (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Νόβα μετά τη συμπλοκή).

Αφού εν τέλει, πήγαν όλα καλά και αποκαταστάθηκαν τα τραύματα του επιχειρηματία ο ίδιος μίλησε σε εκπομπές, περιγράφοντας γλαφυρά την επίθεση αλλά και τα συναισθήματα του.

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε, ήρθαμε πολύ κοντά. Εγώ είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, δεν τον έβλεπα» περιέγραψε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε: «Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν μετά είδα τα αίματα, τότε συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Έτρεχε πολύ αίμα, γιατί είχε κόψει αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο νομίζω. Και ερχόμουν και λιποθυμούσα… Έχανα πολύ αίμα. Οι γιατροί πάλεψαν πολλή ώρα για να με κρατήσουν. Μέχρι να με διασωληνώσουν και να περάσω 48 ώρες διασωληνομένος και μετά άλλες 48 ώρες στην εντατική. Δε φοβήθηκα, ήταν ένα μάθημα ζωής, για να καταλάβω την αξία της», είχε αναφέρει για το συμβάν ο Γιάννης Μάρκου.

Η έξοδος του Γιάννη Μάρκου ενάμιση μήνα από τη δολοφονική επίθεση, που υπέστη

Ενάμιση λοιπόν μήνα από το έντονο συμβάν, που σίγουρα έχει σημαδέψει τον Γιάννη Μάρκου, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε στην πρώτη του βραδινή έξοδο την Παρασκευή 9/12 σε μαγαζί του Κολωνακίου, βλέποντας τον χαμογελάει ξανά!

Γιάννης Μάρκου