«Και γιατί δεν...;» - Σε αμήχανη θέση η Γερμανού με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη

Τι την ρώτησε η ηθοποιός;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και γιατί δεν...;» - Σε αμήχανη θέση η Γερμανού με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 10/12 στο Καλύτερα δε γίνεται του Alpha μιλώντας αρχικά για τη σειρά του καναλιού, Παράδεισος των Κυριών, που συμμετέχει με επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά, που λέει το ναι σε σίριαλ (δείτε εδώ το άβολο περιστατικό με τη Γερμανού και καλεσμένο της, που ζήτησε να κλείσουν).

«Είναι πολύ περίεργο για μένα, είναι πρωτόγνωρο, δεν είχα κάνει ποτέ μια σειρά, πόσο μάλλον μια σειρά μ’ αυτή την προβολή, καθημερινή σχεδόν. Είναι πάρα πολύ ωραίο και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μεγάλο μάθημα για μένα να δουλεύω και να μπορώ να το δω τόσο άμεσα στον φακό. Να μπορώ να δω τι μπορώ να εξελίξω, τι μπορώ να δουλέψω περισσότερο, είναι μεγάλο σχολείο.

Βλέπω τον εαυτό μου και το μεγάλο στοίχημα να μπορείς να πεις ότι βγαίνω λίγο απ’ έξω, κατεβάζω λίγο την αυστηρότητα και μπορώ να παρακολουθήσω την ιστορία. Είναι κάτι που δεν είναι απλό και φέτος είδα τον εαυτό μου στον κινηματογράφο και ήταν τεράστιο στοίχημα να πω ότι, σταμάτα να παρακολουθείς τη Νατάσα αν είναι καλή, αν είναι κακή, αν είναι όμορφη, αν είναι άσχημη και παρατήρησε την ιστορία και μπες μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο, είχε πει η Νατάσα Εξηνταβελόνη.

Στη συνέχεια και ενώ είδαμε μεγάλη οικειότητα μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και της καλεσμένης της, η παρουσιάστρια της εκμυστηρεύτηκε τον θαυμασμό στο πρόσωπο της και πως ήθελε να την καλέσει σε εκπομπή της, από τα χρόνια του ''Ε'', τότε που η Νατάσα είχε εφεύρει την χιουμοριστική περσόνα, τη δασκάλα.

Το σχόλιο της Νατάσας Εξηνταβελόνη στη Ναταλία Γερμανού

«Και γιατί δε με έφερες στην εκπομπή;», είπε με χιούμορ η Νατάσα Εξηνταβελόνη με την Ναταλία Γερμανού να απαντάει: «Ε, γιατί ήμουν χαζή».