Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Ακόμα και από τους δικούς μου...» - Το μεγάλο παράπονο της Λένας Δροσάκη

Το εκμυστηρεύτηκε στην Τζένη Θεωνά

«Ακόμα και από τους δικούς μου...» - Το μεγάλο παράπονο της Λένας Δροσάκη
News 10.12.2022 20:29
Από Ελένη Μήτση

Η Λένα Δροσάκη έχει απασχολήσει τα media μέσα από τη θαρραλέα της καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την ηθοποιό να περνάει πρόσφατα την πόρτα του δικαστηρίου καταθέτοντας (δείτε εδώ όσα σοκαριστικά ανέφερε).

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μετά από την κίνηση της αυτή, η ηθοποιός έχει εξηγήσει πως παραμένει συγκλονισμένη με το τραύμα να μην επουλώνεται απόλυτα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Οφείλει όμως και συνεχίζει, δίνοντας ένα σπουδαίο παράδειγμα στον γιο της να μάχεται για το καλό και το δίκαιο, εισπράττοντας δύναμη από εκείνον και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Το Σάββατο 10/12 είδαμε τη Δροσάκη καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' της ΕΡΤ μιλώντας ανοιχτά για το κομμάτι της μητρότητας και τις δυσκολίες του αλλά και για τον καλό της, Αλέξανδρο.

«Μέσα σε όλη αυτή τη γυναικεία εικόνα νιώθω πολύ περίεργα, ήμουν αγοροκόριτσο. Ο Αλέξανδρος όμως, έγινε ο άντρας της ζωής μου. Βρήκε κάτι που το ξεκλείδωσε σε εμένα», είπε η Λένα Δροσάκη.

Οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη για τη μητρότητα

«Πριν μείνω έγκυος μου έλεγαν όλοι “κάνε ένα παιδί, άντε”, αυτό όμως είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλη φορά. Κάνω παιδί και το παράπονό μου ήταν ότι κανείς δεν μου είπε, ακόμα και από τους δικούς μου ανθρώπους ότι είναι δύσκολο. Είναι πανδύσκολο», τόνισε η Λένα Δροσάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήταν μια περιγραφή που...» -Η αντίδραση του Μπουρδούμη όταν η Δροσάκη του αποκάλυψε για τον Φιλιππίδη

«Και πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει...» - ''Στήνει'' στον τοίχο ξανά η Δροσάκη τον Πέτρο Φιλιππίδη

Share