Ενοχλημένος με όσα ακούστηκαν στο ''Γειά σου'' - Η παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ενοχλημένος με όσα ακούστηκαν στο ''Γειά σου'' - Η παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το Σάββατο 10/12 στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΪ προβλήθηκε η συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού, η οποία μίλησε αναλυτικά για προσωπικά της ζητήματα αλλά και για στιγμές, που αφορούν στο παρελθόν της (δείτε εδώ τις ευχές της για το μωράκι του πρώην της Δημήτρη Αλεξάνδρου).

Ανάμεσε λοιπόν σε όσα σχολίασε στάθηκε και σε μία ερώτηση, που της είχε κάνει παλιότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφορικά με το επάγγελμα, που έκανε η Ελισάβετ αφήνοντας το τραγούδι με τη Μπακοδήμου να σχολιάζει: «Μου έκανε εντύπωση ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε ότι δεν θα έπρεπε να δουλεύει σε ένα μαγαζί γκαρσόνα γιατί κάποιος θα την έβλεπε και θα έλεγε «είσαι τραγουδίστρια. Όλο το Λος Άντζελες, γκαρσόνια είναι οι ηθοποιοί. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι της σόουμπιζ που, όταν δεν έχουν δουλειά, δεν έχουν να ζήσουν. Οπότε θα πρέπει να βρουν και να κάνουν κάτι».

Φυσικά ο ίδιος ο παρουσιαστής, που γενικότερα έχει αποδείξει, πως δε φοβάται τη δουλειά, αφού και εκείνος πριν γίνει γνωστός πέρασε και από άλλα επαγγέλματα και ακριβώς γι αυτόν το λόγο αποφάσισε να στείλει μήνυμα στην Μπακοδήμου - την ώρα της εκπομπής - για να αποσαφηνιστεί η παρεξήγηση.

Η παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ''Γειά σου''

«Μαρία μου, νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς ρώτησα γιατί Δεν είπα καθόλου υποτιμητικά ότι μπορεί να δουλέψει κάποιος τραγουδιστής σαν σερβιτόρος, ακριβώς το αντίθετο», έγραφε στο μήνυμα του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Μαρία να απαντάει: «Έχει δίκιο και την δέχομαι αυτή την εικόνα γιατί η αλήθεια είναι ότι και γω τον Γρηγόρη τον ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος που ούτε τη δουλειά φοβάται ούτε και θα ντρεπόταν για την οποιαδήποτε δουλειά».