Yπήρξαν για λίγο ερωτευμένο ζευγάρι - Οι ευχές της Ελισάβετ Σπανού για το μωρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Χειρίστηκε πολύ λεπτά το ζήτημα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 10/12 με την τραγουδίστρια να μιλάει για τη ζωή και την καριέρα, που χάραξε αφήνοντας τις πίστες.

Μεταξύ άλλων, η Σπανού ερωτήθηκε και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ζει μια ιδιαίτερη συνθήκη περιμένοντας να έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί (δείτε εδώ, που θα γεννήσει η Τούνη). Είναι γνωστό, πως εκείνος και η Ελισάβετ αποτέλεσαν κάποτε ζευγάρι, αν και προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους από τα media.

Η ίδια η Ελισάβετ σε τηλεοπτική εκπομπή το είχε επιβεβαιώσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν εκτίθεσαι λίγο παραπάνω, έχεις δύο επιλογές: Ή κλείνεσαι σπίτι σου προκειμένου να μη σε δει, να μην το μάθει κανείς ή κυκλοφορείς εκ των πραγμάτων θα σε δουν. Το να με ρωτάνε και να το αρνούμαι συνεχώς το βρίσκω χαζό, γι αυτό μετά από εύλογο διάστημα παραδέχτηκα πως βγαίνω με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου».

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα. Στενός συνεργάτης του Δημήτρη είχε δηλώσει «όντως έβγαιναν για ενάμιση μήνα, αλλά δεν προχώρησε η σχέση τους. Παρέμεινε σε εκείνο το αρχικό στάδιο του dating, όπου δύο άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού για να δουν αν ταιριάζουν. Μετά από ενάμιση μήνα αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να παραμείνουν φίλοι».

Οι ευχές της Ελισάβετ Σπανού στον πρώην της Δημήτρη Αλεξάνδρου

Παράλληλα λοιπόν με τις ευχές της Σπανού για το μωράκι, που έχει στην κοιλιά της η Ιωάννα Τούνη, δεν άφησε ασχολίαστο το άβολο περιστατικό, που είχε ζήσει πέρυσι (δείτε το εδώ), όταν είχε πάει καλεσμένη το Super Κατερίνα του Alpha, όπου συμμετείχε και ο Δημήτρης.

«Θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη να πάνε όλα καλά και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, να είναι ευτυχισμένοι όλοι μαζί και υγιείς.

Όταν βρεθήκαμε στην εκπομπή, ένιωσα απίστευτα αμήχανα. Ένιωσα δυσάρεστα και για τον Δημήτρη, ήρθα σε δύσκολη θέση και ήθελα να τον υπερασπιστώ γιατί καταλάβαινα ότι η θέση εκείνου ήταν πιο δύσκολη που έχει και την σχέση του», τόνισε η Ελισαβέτ Σπανού.