J2US: Τραγούδησε με τρεμάμενη φωνή - Η συγκινητική αφιέρωση του Μελισσανίδη στον πατέρα του

Ποιο κομμάτι είπαν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Τραγούδησε με τρεμάμενη φωνή - Η συγκινητική αφιέρωση του Μελισσανίδη στον πατέρα του

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο προβλήθηκε το Σάββατο 10/12 στον Alpha και στο Just the 2 of us, αφού μετά την γκάφα της Βίκυ Σταυροπούλου (δείτε εδώ τι είπε) στη συνέχεια του show έμελλε να συγκινηθούμε.

Αφορμή ήταν το τραγούδι του Ιωάννη Μελισσανίδη με τη Μελίνα Μακρή, που από μόνο του είχε έντονο στίχο, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος το ένιωσε λίγο παραπάνω, αφού όπως είπε κοιτάζοντας ψηλά, το αφιέρωνε στον πατέρα του, που δεν είναι στη ζωή.

Η συγκινητική αφιέρωση του Πάνου Ιωαννίδη στο J2US

Άφωνοι όλοι με την ιστορία του Ιωάννη Μελισσανίδη

«Αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση στα παιδιά που πριν από ακριβώς έναν μήνα στην Αρμενία, δύο νέα αγόρια δεκαπέντε χρονών, αυτοκτόνησαν από την γέφυρα. Όπως και ο Τσαϊκόφσκι επίσημα πέθανε αλλά ουσιαστικά τον αυτοκτόνησαν γιατί άλλα ήθελε και κάτι άλλο αγαπούσε. Δημιούργησε το αριστούργημα, την «Λίμνη των κύκνων» και ο μαύρος και ο λευκός κύκνος είναι ετεροφυλόφιλα, ομοφυλόφιλα, αμφιφυλόφιλα ζώα. Μάλιστα, είναι μονογαμικά και είναι βαθιά στην πίστη προς το ταίρι τους.

Όταν πεθάνει ή χάσουν το ταίρι τους, τα περισσότερα αυτοκτονούν. Δηλαδή πνίγονται από την μελαγχολία που έχουν και είναι συγκλονιστικό αυτό. Θέλαμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα γιατί είμαστε όλοι μας μοναδικοί, είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για μένα δεν υπάρχει μειονότητα», είχε πει ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

«Θα συμπληρώσω σε αυτό που λέει ο Ιωάννης πως βρήκα ότι είμαι κύκνος», είχε τονίσει ο Νίκος Κοκλώνης.