Πιο απλή από ποτέ με καρό πιτζάμες - Η Άντζελα Γκερέκου στόλισε το πιο φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Γεμάτο λαμπάκια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια σπουδαία ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε μέσα από τη συμμετοχή της και την επιστροφή της ουσιαστικά στην τηλεόραση, στη Γη της ελιάς του Mega.

Η ηθοποιός έχει γενικότερα φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς παράλληλα είναι και μητέρα και ιδίως μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλο, έχει αναλάβει όλες τις ευθύνες μόνη της. Η σκέψη της είναι πάντα κοντά του και αυτό φάνηκε μέσα από τις συγκινητικές δηλώσεις στο πρόσωπό του (δείτε εδώ την κόρη και τη μητέρα της Γκερέκου χέρι - χέρι).

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω αλλά αν δεν τα πω και τώρα, πότε να τα πω; Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει και εγώ και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε. Πληγώθηκε από την χώρα του, από την Πολιτεία, από το νομικό μας σύστημα, από το δικαστικό μας σύστημα. Πληγώθηκε από πολλές αδικίες που έγιναν εις βάρος του.

Πληγώθηκε από τους δημοσιογράφους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα δελτία ειδήσεων, τις εκπομπές που γίνονταν και άλλοι σεβάστηκαν αλλά και πολλοί άλλοι δεν σεβάστηκαν τι ήταν ο Τόλης και πόσα είχε δώσει με την ψυχή του στον χώρο του αλλά και στους ανθρώπους.

Ένας άνθρωπος, που τώρα ναι θα το πω και εγώ ακόμη δεν το ήξερα αυτό καλά καλά, αλλά όταν έφυγε συνεχώς έρχονταν άνθρωποι και μου το έλεγαν, που έδινε σιωπηλά. Βοηθούσε σιωπηλά όποιον είχε ανάγκη, όποιον έχανε το σπίτι του και έβγαινε σε πλειστηριασμό την επόμενη ημέρα, όποιο παιδί είχε πρόβλημα με εξαρτησιογόνες ουσίες. Βοηθούσε, βοηθούσε, βοηθούσε.

Σε σχέση με το χρήμα, ενώ ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους, δεν είχε καμία πρακτική σχέση. Ήταν κοντά του άνθρωποι που τον αγαπούσαν πραγματικά και μπορούσαν λίγο να διαχειριστεί σωστά, πήγαινε καλά. Ήταν κοντά του άνθρωποι αρνητικοί που ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν, δεν πήγαινε καλά», τόνισε η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Άντζελας Γκερέκου

Το σπίτι, που έμενε με τον τραγουδιστή είναι αυτό, στο οποίο βλέπουμε πως στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η ηθοποιός, με την ίδια να δημοσιεύει το Σάββατο 10/12 ένα στιγμιότυπο στο προφίλ της στο instagram.

Γκερέκου - Χριστουγεννιάτικο δέντρο
angela_gerekou - instagram