Επιστρέφει στην τηλεόραση η Μαρία Ηλιάκη - Αυτή είναι η εκπομπή που θα αναλάβει

Το πρότζεκτ αυτό θα της ταιριάξει "γάντι"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη πήρε την απόφαση να κάνει την μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση πέρυσι, μέσα από την εκπομπή Τι Λες Τώρα της Κατερίνας Καραβάτου. Μετά το τέλος της εκπομπής αυτής, η αγαπημένη παρουσιάστρια έμεινε για λίγο εκτός.

Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο μέσα στην εβδομάδα, μαζί με την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ ποιο πρότζεκτ θα παρουσιάσει), έρχεται και η επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

Η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Μαρία Ηλιάκη

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα αναλάβει μαζί με τον Νικόλα Ράπτη στον ΑΝΤ1, μία εκπομπή η οποία έχει να κάνει με τα 30 χρόνια του σταθμού.

«Ανήκω ούτως ή άλλως στο δυναμικό του Ant1, οπότε με πήραν μια μέρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα γίνει κάποια εκπομπή και θα συνεργαστείς με τη Μαρία Ηλιάκη. Δεν ξέρω να πω ακόμη πολλά για το περιεχόμενο. Η εκπομπή είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο, γίνονται συναντήσεις. Η θεματολογία θα έχει να κάνει με παλιό Ant1.

Έχουμε συναντηθεί 4-5 φορές. Τη θεωρώ έναν αρκετά ευφυή άνθρωπο, ταιριάζει απόλυτα το χιούμορ μας, οπότε πιστεύω ότι θα πάει καλά και η εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.

Όπως εξήγησε το Open Weekend, η εκπομπή αυτή θα έχει καλεσμένους πρόσωπα που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από τον ΑΝΤ1, συνεντεύξεις καθώς και αναδρομές στο παρελθόν, ενώ θα ασχοληθεί με όλα τα προγράμματα που έπαιξαν στο κανάλι, είτε αυτά είχαν να κάνουν με το κομμάτι της ενημέρωσης, είτε με το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Μάλιστα, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τα πρώτα γυρίσματα και η χημεία της Μαρίας Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη είναι εξαιρετική, ενώ όπως πρόδωσε η Ελένη Τσολάκη, την εκπομπή αυτή είχαν προτείνει πριν από κάποιο καιρό και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.