«Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι κλασσική περίπτωση του...»: Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ για το Asia Express

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια του ριάλιτι επιβίωσης

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι κλασσική περίπτωση του...»: Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ για το Asia Express

Το πρωί του Σαββάτου (10/12) στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» έκανε δηλώσεις η Ζενεβιέβ Μαζαρί για το Asia Express. Η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη, που αναμένει όπως όλοι τον τελικό, με τις ανακοινώσεις των παικτών να πέφτουν "βροχή" (δείτε εδώ την ανακοίνωση) μίλησε για το τι θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης και όχι μόνο.

Το Asia Express σήμερα Κυριακή (11/12) φτάνει στο τέλος του και θα μάθουμε επιτέλους ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, που πριν από λίγες μέρες ακούστηκαν φήμες για το ζευγάρι που θα κερδίσει (ποιοι θα είναι αυτοί).

Οι αποκαλύψεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το Asia Express

H Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε λόγο για την εμπειρία του «Asia Express» και αποκάλυψε πράγματα για τον μεγάλο τελικό. Επιπλέον, η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Open, για το ριάλιτι επιβίωσης του Star και ανέφερε το "στίγμα" που άφησε ο Γιάννης Αϊβάζης στο παιχνίδι. Ανέφερε χαρατηριστικά ότι ο ηθοποιός είναι η κλασσική περίπτωση Έλληνα, που όταν φεύγει στο εξωτερικό θα του λείπουν τα φαγητά της μαμάς του και δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για την εκτίμηση της σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ακόμη, η art director και παρουσιάστρια του ριάλιτι συμπλήρωσε ότι μέσα από την εκπομπή μπορεί κάποιος να δει καινούρια και ωραια πράγματα και ότι η κάθε μέρα είναι διαφορετική, μια νέα καθημερινή πρόκληση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Τους βρίσκω πολύ πιπεράτους, μου αρέσει ένας τζόρα στην παρέα. Ξυπνάει τα αίματα ρε παιδί μου. Δεν σου αρέσει; Νομίζω ότι ο Αϊβάζης είναι το κλασικό είδος Έλληνα, που θα πάει διακοπές στο εξωτερικό και θα του λείπει η φασολάδα της μάνας του. Εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό στους ανθρώπους».

Και συμπλήρωσε:«Είναι πάρα πολύ ωραία εκπομπή γιατί βλέπεις καινούρια πράγματα. Κάθε μέρα ήταν διαφορετική και κάθε αποστολή και δεν είχες τίποτα να βαρεθείς. Δεν προλάβαινες… Στο Asia Express δεν έχει σημασία να το παίξεις κάποιος στην κάμερα. Σημασία έχει πως θα αντιδράσεις εκείνη τη στιγμή».