«Έχει η λαϊκή; Δεν το ήξερα...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για ένα περιστατικό και όχι μόνο

«Είδες τι μαθαίνεις;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχει η λαϊκή; Δεν το ήξερα...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για ένα περιστατικό και όχι μόνο

Η Εύη Βατίδου συνάντησε κάποιους δημοσιογράφους και την ρώτησαν κάτι αρκετά συγκεκριμένο θα έλεγε κανείς. Κατευθείαν, δεν χάθηκε και χρόνος και την ρώτησαν «εάν έχει τύχει να ψωνίσει αθλητικά ρούχα από την λαϊκή».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν απο λίγες μέρες έγινε μια αποκάλθψη για τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια (δείτε εδώ τι).

Η απάντηση της Εύης Βατίδου για τα ψώνια της λαϊκής

Η Εύη Βατίδου, λοιπόν, ψωνίζει τελικά από την λαϊκή αθλητικά ρούχα; Η ίδια, κοιτώντας περίεργα τους δημοσιογράφους, ανάντησε πως δεν γνώριζε κάν εαν υπάρχουν αθλητικά είδη, πιτζάμες και εσώρουχα στην λαϊκή αγορά. Επίσης , αποκάλυψε ότι έχει πάει μόνο μία φορά στην λαϊκή της Βουλιαγμένης, μιας και μένει εκεί κοντά.

Πιος συγκεκριμένα, η Εύη Βατίδου είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί έχει η λαϊκή; Με πιάνεις ανενημέρωτη…» με τη δημοσιογράφο να της επισημαίνει πως υπάρχουν αθλητικά είδη, πιτζάμες κι εσώρουχα. Η Εύη Βατίδου συνέχισε: «Δεν το ήξερα. Να ένας άνθρωπος που εν τω μεταξύ έχει πάει στη λαϊκή -της Βουλιαγμένης βέβαια- μόνο μία φορά τη ζωή μου. Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Είδες τι μαθαίνεις; Ωραία. Όχι, δεν θα ψώνιζα από τη λαϊκή».

Όσο για το αν βλέπει άλλες εκπομπές της τηλεόρασης, η ίδια αρνήθηκε λέγοντας πως παρακολουθεί μόνο την εκπομπή που κάνει για να διορθώνεται. Ενώ πρόσθεσε πως βλέπει BBC και CNN.

Πιο συγκεκριμένα, οι δηλώσεις της προβληθηκαν μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» στην συχνότητα του ΣΚΑΪ, την περασμένη εβδομάδα και αν μη τι άλλω η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε και στην τηλεόραση και της τηλεοτπικές εκπομπές. Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει την δυσαρέσκια της και να αναφερθεί στα αγαπημένα της αναγκαστκά κανάλι, το BBC και CNN.