Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση με του γιούς και τον μπαμπά τους

Ο Θανάσης Πανουργιάς αγκαλιά με τον γιό του

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @thesofiakarvela)
(instagram / @thesofiakarvela)

Είναι γνωστή η αγάπη της Σοφίας Καρβέλα για τα social media και τις non-stop αναρτήσεις και τα insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό. Όπως το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα, όπου γιόρτασε τα γενέθλια της με τους καλούς της φίλους και την παρουσία φυσικά των αγαπημένων της γονιών, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γενέθλια).

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα με τους γιούς και τον μπαμπά τους

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα είναι σχεδόν καθημερινές και δεν αφορούν μόνο τη δουλειά της. Σε πολλές από αυτές, βλέπουμε τους δύο γιους της, τον Νίκο και τον Νέστορα. Τα δύο αδέλφια μοιάζουν μεταξύ τους ενώ έχουν κληρονομήσει χαρακτηριστικά κι από τους δύο γονείς τους.

Τα εγγόνια της ‘Αννας Βίσση την επισκέπτονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, κάνοντας διακοπές όλοι μαζί στα ελληνικά νησιά. Είναι φανερό ότι τόσο η μαμά, όσο και γιαγιά των δυο τυχερών αγορίών τους αγαπούν και τους έχουν παρα πολυ αδυναμία.


Πολλές φορές τους έχουμε δει να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί, όπως να γυμνάζονται, να μαγειρεύουν τις αγαπημένες τους λιχουδιές και φυσικά να παίζουν με τις ώρες και να μην υπάρχει τελειωμός.

Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του γιου της Νέστορα, στην αγκαλιά του μπαμπά του, Θανάση Πανουργιά.

Ο Θανάσης Παναουργιάς και ο γιός του
(instagram / @thesofiakarvela)

Να υπενθυμίσουμε το ταξίδι της Άννας Βίσση στην Αμερική που "τρελάθηκε" από ευτυχία μιας και συνδύασε τη δουλειά με την επίσκεψη την μονάκριβη κόρη της. Η Σοφία Καρβέλα είναι γνωστό πως ζει με τα παιδιά της στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί.

Η τραγουδίστρια μαζί με τις συναυλίες της στην περιοχή δεν έχασε ευκαιρία και συνάντησε την κόρη της αλλά και τα λατρεμένα της εγγόνια, τα οποία στερείται λόγω των αποστάσεων, που τους χωρίζουν. Μιας και δεν τα βλέπει λοιπόν συχνά, απαθανάτισε τη στιγμή με μια φωτογραφία και τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.