Κώστας Τσουρός: «Κοντός ψαλμός αλληλούια, μπορεί να έφυγε αλλά...» - Τα λόγια του Κώστα Τσουρού για την Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τι απάντησαν οι δύο συνετελεστές του «Mega Καλημέρα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Κοντός ψαλμός αλληλούια, μπορεί να έφυγε αλλά...» - Τα λόγια του Κώστα Τσουρού για την Φλορίντα Πετρουτσέλι

Το πρωί της Κυριακής (11/12) στην πρωινή εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού και της Άννας Ζηρδέλη για την φημολογούμε επιστροφή της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο «Mega Καλημέρα». Όλο αυτό ξεκίνησε με την εμφάνιση της την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Mega (δείτε την εδώ).

Οι απαντήσεις των Κώστα Τσουρό και Άννα Ζηρδέλη για την Φλορίντα Πετρουτσέλι

Στο party της ονομαστικής εορτής που είχε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη παρευρέθηκε ο τηλεοπτικόε φακός του Open κι η Βίκυ Δέτσικα. Φυσικά, ανάμεσα στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου ήταν πως νιώθει η ομάδα της εκπομπής, που η Φλορίντα Πετρουτσέλι επιστρέφει στο Mega Καλημέρα. Τι απάντησαν ο Κώστας Τσουρός κι η Άννα Ζηρδέλη;

Οι δυο τους είπαν πως πρέπει να υπάρχει υπομονή για να δούμε τι θα γίνει με αυτή την φημολογούμε επιστροφη. Ο Κώστας Τσουρός, βέβαια ήταν πιο ουδέτερος και δεν αποκάλυπτε και κάτι, μιας και η συνεργάτιδα του, είπε ότι αυτος τα γνωρίζει όλα και πως αυτόν πρέπει να ρωτούν.

Η Άννα Ζηρδέλη, από την άλλη αποκάλυψε οτι της αρέσει η ιδέα να γίνει γυναικοκρατούμενο το πλατό .

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

Κ.Τ.: Θα δείτε τι θα συμβεί. Η Φλορίντα ούτως ή άλλως είναι κομμάτι της εκπομπής. Μπορεί να έφυγε, αλλά πάντα είναι εκεί. Μπορεί να ήρθε η Άννα φέτος, αλλά μπορεί να συνδυαστεί άνετα η Άννα με την Φλορίντα.
Α.Ζ.: Θα γίνει η εκπομπή επιτέλους γυναικοκρατούμενη.
Κ.Τ.: Φυσικά και θέλω να επιστρέψει. Η Φλορίντα είναι ένας άνθρωπος από εμάς και περάσαμε μια φανταστική χρονιά. Όπως θυμάστε, είχε φύγει γιατί είχε κάποιους προσωπικούς λόγους. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την εκπομπή, το είχε ξεκαθαρίσει. Αν οι προσωπικοί λόγοι της επιτρέπουν να επιστρέψει στην εκπομπή, με πολλή χαρά θα τη δεχτούμε.
Α.Ζ.: Είναι κι η χαρά της ζωής. Τις δύο φορές που προέκυψε να έρθει -γιατί θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς- από ό,τι έχω καταλάβει κι αυτό που συζητούσαμε ήταν ότι προσπαθούσε να βρεθεί μια φόρμουλα από την αρχή. Δεν είναι ότι πέσαμε ξαφνικά από τα σύννεφα. Έχει άλλο αέρα, άλλη χημεία με τα παιδιά, είναι κι η κουμπαριά με την Ελεονώρα και νομίζω ότι θα τα πάμε φανταστικά.


Στην ερώτηση για το πως θα διαμορφωθούν οι θέσεις στην εκπομπή οι δύο δημοσιογράφοι απάντησαν με χιούμορ.