«Με τη Βανδή δεν ήμουν απλώς...» - Ο Πραγματικός λόγος που ο Φοίβος δεν έγραψε ποτέ τραγούδι στη Βίσση

Αποκαλύφθηκε μετά από πολλά χρόνια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με τη Βανδή δεν ήμουν απλώς...» - Ο Πραγματικός λόγος που ο Φοίβος δεν έγραψε ποτέ τραγούδι στη Βίσση

Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη είδαμε το μεσημέρι της Κυριακής 11/12 στον Alpha και στο Καλύτερα δε γίνεται τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Φοίβο.

Με δηλώσεις μίλησε τόσο για την καριέρα του, όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια, καθώς πρόσφατα έκανε την πρεμιέρα για το ''Γειά σου'', στο οποίο παρευρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή κάνοντας δηλώσεις σχετικά με το πως είναι οι σχέσεις τους μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας (δείτε τους εδώ σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μετά από καιρό).

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας», είπε ο Φοίβος από την πλευρά του, με την Δέσποινα Βανδή να απαντάει «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

«Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι» απάντησαν και οι 2 για το ενδεχόμενο «επανασύνδεσης» ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο τέλος: «Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το Γεια, είπα “εγώ που είμαι;”».

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Φοίβος έχει γράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες στη Δέσποινα, καθώς για χρόνια υπήρχε η φήμη, πως ο Φοίβος αν και έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές, για χάρη της Βανδή και δεδομένης της κόντρας, που λεγόταν πως έχουν οι δύο τραγουδίστριες, δεν της έγραψε ποτέ κομμάτι (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Βανδή για την Βίσση).

Ο ίδιος απάντησε ανοιχτά και σε αυτή την φήμη, που υπάρχει στον αέρα όλα αυτά τα χρόνια κα μάλιστα ανέφερε, αν θέλει έστω και τώρα να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση.

Ο λόγος που ο Φοίβος δε συνεργάστηκε ποτέ με την Άννα Βίσση

«Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή το Φοίβος – Άννα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα. Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και συνθέτης της, αλλά, ήμουν και φίλος της και δε θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει συμβεί αλλά, δε συνέβη. Τώρα θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά με την Άννα», είπε ο Φοίβος.