Αγνώριστη η Λαμπροπούλου πριν από 10 χρόνια με κοντό αγορέ μαλλί - Καμία σχέση με τη Βασιλική του Σασμού

Απίστευτο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Λαμπροπούλου πριν από 10 χρόνια με κοντό αγορέ μαλλί - Καμία σχέση με τη Βασιλική του Σασμού

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά στον Σασμό, του Alpha ένα σίριαλ πολύ αγαπητό στον κόσμο.

Στη σειρά, υποδύεται τη Βασιλική ως γυναίκα του Μαθιού, με το ειδύλλιο και τον γάμο τους να είναι ιδιαίτερα αρεστά στο κοινό. Εξίσου αγαπημένη είναι η ηθοποιός και τον σύζυγό της στη ζωή, τον Γιάννη Νταλιάνη.

«Πολύ δύσκολη η ερώτηση αν ήταν για να γίνει με τη Μαριλίτα. Πιστεύω ότι ναι, ήτανε απλώς δεν το ξέρουμε. Εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε την τόσο ζωντανή.

Είχαμε συναντηθεί χωρίς να γνωριζόμαστε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στους διαδρόμους ήμουν τότε με άλλη κοπέλα και ανταλλάξαμε ένα γεια και η κοπέλα την άλλη μέρα μου είπε ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια», είχε τονίσει ο σύζυγός της.

Η Μαριλίτα, τα τελευταία χρόνια είχε λείψει από την τηλεόραση, καθώς είχε αποφασίσει να ταχθεί στην οικογένεια της και στα δύο της κορίτσια (δείτε τις εδώ), οι οποίες πλέον έχουν μεγαλώσει και έτσι η ηθοποιός τώρα πια έχει τον χρόνο, που απαιτεί μια παραγωγή στην τηλεόραση.

Η εμφάνιση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Να σας θυμίσουμε εδώ, πως τη Λαμπροπούλου την είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Εραστής δυτικών προαστίων'', στο ρόλο της Λίζας.

Στην συνέχεια, έπαιξε σε παραγωγή του Παπακαλιάτη, τις ''Τρείς ευχές'' κάνοντας το κορίτσι του Χριστόφορου, του Χάρη Ασημακόπουλου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, των τριών φίλων που τους ένωσε το μυστικό μία δολοφονίας. Το δίλημμα μεγάλο, όπως όμως συμβαίνει πάντα στις ταινίες και στις τηλεοπτικές σειρές του Χριστόφορου.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου