«Όσο δύσκολο κι αν είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Από τη συνέντευξή του στο Dot

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όσο δύσκολο κι αν είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τον αγαπημένο ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο Χριστόφορο Παπακαλιάτη είδαμε σε μία σύντομη συνέντευξη στο Dot του ΣΚΑΪ την Κυριακή 11/12 απαντώντας πολύ γρήγορα σε ερωτήσεις, μην έχοντας έτσι τον χρόνο να σκεφτεί πριν θα δηλώσει.

Η επιτυχία, που έχει κάνει ο πρώτος κύκλος του Maestro στο Mega είναι κάτι, που θα τον ακολουθεί από εδώ και στο εξής τον Χριστόφορο, καθώς το ταλέντο του σε αυτό που κάνει είναι μεγάλο και ξεχωρίζει για την ώρα στην Ελλάδα και στη συνέχεια στο εξωτερικό, αφού το σίριαλ μπήκε στο Netflix (δείτε εδώ πόσα χρήματα δίνει η πλατφόρμα για τo Maestro).

Να τονίσουμε εδώ, πως δεν ήταν όλα εύκολα μέχρι σήμερα για τον ίδιο, αφού έχει κλείσει τα 40 και όπως τόνισε υπήρξαν στιγμές, που σκεφτόταν έντονα τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά και τι θα κάνει από εδώ και στο εξής.

«Eκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κ.ο.κ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση "ταυτότητας"», είχε τονίσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την καριέρα του

«Το πιο σημαντικό μάθημα που έχω πάρει από την καριέρα μου είναι ότι όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, με έναν μαγικό τρόπο σε τραβάει να τα καταφέρεις, με πολύ σκληρή δουλειά. Το βουνό από τη θάλασσα, την αγάπη από τον έρωτα, τον κινηματογράφο από την τηλεόραση, τις φιλοσοφικές συζητήσεις από τα επιτραπέζια, αλλά και την Ελλάδα από την Αμερική», τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.