Συγκλονίζει η Σοφία Βογιατζάκη - «Έπρεπε να δώσω 4.000 ευρώ, θα έμπαινα φυλακή»

Το περιστατικό, που αποκάλυψε η ίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Σοφία Βογιατζάκη - «Έπρεπε  να δώσω 4.000 ευρώ, θα έμπαινα φυλακή»

Η αγαπημένη ηθοποιός με το αστείρευτο γέλιο, Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε δηλώσεις μέσα από τη συνέντευξή της στο Γειά σου και τον ΣΚΑΪ, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 11/12.

Από όλα όσα εξομολογήθηκε ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η προσωπική ιστορία, που εκμυστηρεύτηκε η Βογιατζάκη, καθώς πριν από χρόνια έπεσε θύμα οικονομικής απάτης και βρέθηκε να χρωστάει 4.000 ευρώ στο δημόσιο.

Όλη η περιπέτεια, που πέρασε η ηθοποιός οφείλεται στον λογιστή, που είχε εκείνη την περίοδο, ο οποίος όπως αποκάλυψε την εξαπάτησε φέρνοντας την σε οικονομικό αδιέξοδο.

Στη δύσκολη αυτή στιγμή και ενώ, η Σοφία ήταν έτοιμη να μπει στη φυλακή βρήκε βοήθεια μέσα από μία αγαπημένη φίλη της, πολύ γνωστή κα σε εμάς, αφού είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα ηθοποιός (δείτε εδώ με πιο γνωστό πρόσωπο ήθελαν σε σχέση την ηθοποιό).

Η εξομολόγηση της Σοφίας Βογιατζάκη για την απάτη που υπέστη

«Κάποια στιγμή μου είχε κάνει απάτη ο λογιστής μου που τον είχα για πάρα πολλά χρόνια και τον εμπιστευόμουν. Κάνω έναν διακανονισμό με την εφορία και πρέπει να δώσω άμεσα 4.000 ευρώ, τις οποίες και δεν έχω για την πρώτη δόση.

Σκεφτόμουν πως θα μπω στη φυλακή, μιας και τότε ίσχυε ακόμα η προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο και ήθελα να πάρω στο θέατρο να ενημερώσω τους ανθρώπους για να βρουν έναν ηθοποιό για αντικατάσταση. Με παίρνει, λοιπόν, η Βίκυ Σταυροπούλου τυχαία ένα τηλέφωνο, με ρωτάει «τι κάνεις;» και της λέω «καλά» αλλά εκείνη επέμενε αν έχω κάποια ανάγκη για να βοηθήσει.

Με ξαναπήρε μετά από λίγο, μου ζήτησε να της στείλω τον αριθμό του λογαριασμού μου και με έπεισε με όλο το ταπεραμέντο της πως ήθελε να της μεταφέρουν κάποια χρήματα που δεν ήθελαν να φανούν! Την επόμενη μέρα με παίρνει πάλι και μου λέει, «άκου! Εγώ ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι. Σου έχω καταθέσει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου για να πληρώσεις την πρώτη δόση της εφορίας, μετά θα αρχίσεις να πληρώνεσαι, θα έχεις χρήματα και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά».

Όταν πληρώνομαι, λοιπόν, της λέω να μου στείλει τον λογαριασμό της για να της βάλω τα χρήματα και μου είπε «δεν μου χρωστάς τίποτα γιατί ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι, όπως και κάθε φορά που της το λέω», ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.