«Μου είχαν χρεώσει σχέση με τον...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Σοφίας Βογιατζάκη

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μου είχαν χρεώσει σχέση με τον...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Σοφίας Βογιατζάκη

Με αφορμή την πρόσφατη έξοδό της, η Σοφία Βογιατζάκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» όπου δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα αλλά και να κάνει μια σπάνια αποκάλυψη την οποία δεν γνώριζε κανείς. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τον μεγάλο της έρωτα με γνωστό ηθοποιό ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με το κίνημα #metoo.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

«Νομίζω πως μου είχαν χρεώσει μια σχέση με τον Πατρίκιο Κωστή που είμαστε πάρα πολύ φίλοι, κολλητοί όταν παίζαμε μαζί στο Σεσουάρ για δολοφόνους. Επειδή με πηγαινοέφαιρνε στο σπίτι με την μηχανή μας είχαν χρεώσει τα περιοδικά ότι είμαστε ζευγάρι».

«Τον έπαιρνε τηλέφωνο και η γιαγιά του από την Άνδρο και του έλεγε "Αχ αγόρι πολύ χαίρομαι, το συμπαθώ πολύ αυτό το κορίτσι". Με πήρε κάποια στιγμή να μου πει τι συμβαινει και του είπα να μη δίνει δημασία».

«Από τα 17 "παλεύω"...» - Συγκλονίζει η Σοφία Βογιατζάκη για την μάχη με τα κιλά της

Η Σοφία Βογιατζάκη, με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη (δείτε εδώ το τρέιλερ), παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, το απόγευμα της Τετάρτης 7/9, και μίλησε για το νέο σίριαλ, αλλά και για τον χαρακτήρα της στην πραγματική ζωή και την μάχη της με τα κιλά.

Μάλιστα, θέλησε να εξηγήσει μέσα από την αναφορά της στην εμφάνισή της και στο πόσο αδύνατη είναι ή πόσα κιλά έχει πάρει, το γεγονός πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με την υγεία πρώτα και μετά με την αισθητική. Έτσι, τόνισε και την αξία του ψυχολόγου.

«Ήμουν πάντα αυτό το γελαστό κορίτσι, αλλά παράλληλα ήμουν και πολύ ντροπαλό», είπε αρχικά και δήλωσε για τις σχέσεις της: «Δεν θα μπορούσα να υπάρξω με σύντροφο χωρίς χιούμορ!».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Από 17 ετών "παλεύω" με το θέμα των κιλών μου. Ποτέ δεν ήταν θέμα αισθητικής για μένα, αλλά θέμα υγείας. Ίσως πρέπει να πάω σε έναν ψυχολόγο για να με βοηθήσει με το θέμα των κιλών μου».

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης Ρέππας για να μου προτείνει το guest στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" είπα αμέσως ναι! Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται, που γράφουν, που δουλεύουν με τους ηθοποιούς. Όταν βλέπω κλήση τους, πριν καν μου πούνε τι δουλειά είναι, λέω ναι», κατέληξε.