Πριν ακόμα και από το Survivor 2019 - Εκεί είχαμε δει τη σύντροφο του Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram/ dimitravmk/ official_danosga
instagram/ dimitravmk/ official_danosga

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, το οποίο και κέρδισε σηκώνοντας στο Γαλάτσι τη μεγάλη κούπα.

Από τότε και στο εξής για τον Ντάνο ακούγαμε μόνο μόνο ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά του, τις φιλανθρωπικές δράσεις και φυσικά για τη μεγάλη του αγάπη στη Σκιάθο και την οικογένειά του.

Ο έρωτας ήταν κάτι, που έκρυβε καλά με τις θαυμάστριες να τον πολιορκούν παράλληλα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι σήμερα, αφού η νέα σχέση του Αγγελόπουλου έχει μαθευτεί (δείτε εδώ φωτογραφίες της).

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις ο Ντάνος.

Φυσικά και εκείνος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά, για τη Δήμητρα Βαμβακούση, τη νέα του σύντροφο, την οποία και είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019 (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση της τη γνωστοποίηση της σχέσης).

Η συμμετοχή της Δήμητρας Βαμβακούση σε καλλιστεία

Να θυμίσουμε όμως, πως το κορίτσι δεν το είχαμε πρωτοδεί στο ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, αλλά είχε γίνει γνωστή το 2015, με τη συμμετοχή της στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας εκεί τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος.

Βαμβακούση
instagram/ dimitravmk