Πιασμένοι χέρι χέρι - Όλη η Γλυφάδα κοιτούσε τη Βίκυ Καγιά στον περίπατό της με τον Κρασσά

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πιασμένοι χέρι χέρι - Όλη η Γλυφάδα κοιτούσε τη Βίκυ Καγιά στον περίπατό της με τον Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της γενιάς της ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε και στο ρόλο της παρουσιάστριας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η φετινή της παρουσία στο GNTM 5 στο Star έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς πολλοί τηλεθεατές θεωρούν έντονή και πολύ αυστηρή τη συμπεριφορά της. Η ίδια ωστόσο έχει μιλήσει για τα πρώτα της χρόνια στο χώρο περιγράφοντάς τα, ως πολύ δύσκολα (δείτε εδώ τον σύζυγό της πριν από τον Κρασσά).

«Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adiana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές. Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όσες φορές είπα “το έχω, έφτασα”, έφαγα μια τσεκουριά στα γόνατα και έπεσα κάτω. Έκανα σόου της Channel, φωτογράφιση για την αμερικανική Vogue και πήγα στο fashion week του Μιλάνου, εκεί κόλλησα σταφυλόκοκκο και έμεινα στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, εκεί έσπασα», είχε τονίσει η Καγιά.

Εκτός λοιπόν από τα επαγγελματικά και τους πολλαπλές ευθύνες της Καγιά, παράλληλα είναι μητέρα και σύζυγός με τους ρόλους αυτούς να είναι εξίσου σημαντικοί για εκείνη.

Η κοινή έξοδος της Βίκυς Καγιά με το σύζυγό της

Μέσα από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr είδαμε την Καγιά με τον Ηλία Κρασσά σε έναν ανέμελο περίπατό τους, πιασμένοι χέρι χέρι την Κυριακή 11/12 στη Γλυφάδα, με το χαμόγελο του μοντέλου να μαρτυράει την ευτυχία της.

Βίκυ Καγιά - Κρασσάς