Πριν τον Κρασσά είχε ξαναπαντρευτεί - Ο πρώην σύζυγός της Βίκυς Καγιά και ο λόγος που δεν έκαναν παιδί

Οι δηλώσεις που έκανε τότε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πριν τον Κρασσά είχε ξαναπαντρευτεί - Ο πρώην σύζυγός της Βίκυς Καγιά και ο λόγος που δεν έκαναν παιδί

Η Βίκυ Καγιά πολύ πριν γνωρίσει τον Ηλία Κρασσά και δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με 2 πανέμορφα παιδιά, υπήρξε ξανά παντρεμένη. Το μοντέλο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με γνωστό επιχειρηματία και σχεδιαστή, έχοντας στο πλευρό τους πρόσωπα του πολύ στενού οικογενειακού κύκλου.

Ο γάμος τους έγινε το 2010 και καλεσμένοι ήταν μεταξύ άλλων ο Αντώνης και η Έλενα Λυμπέρη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο επιχειρηματίας Θεόφιλος Τζιώτης και ο Παναγιώτης Τσάκος.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Βίκυ Καγιά

Ο λόγος για τον Νίκο Κριθαριώτη που έγινε πριν περίπου δυο χρόνια μπαμπάς. «Είναι έμπνευση, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο η έμπνευσή μου και η ασφάλειά μου, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θέλω να γίνομαι καλύτερη γι’ αυτόν», είχε πει η Βίκυ σε συνέντευξή της πριν ακόμα παντρευτούν.

Μπορεί λοιπόν μετά το γάμο τους να περίμεναν όλοι να αποκτήσουν παιδάκι, όμως δεν έγινε ποτέ. Στις 10 Ιουνίου του 2013 οι φήμες του χωρισμού "έσκασαν" σαν έκπληξη.

Ηλίας Κρασσάς Νίκος Κριθαριώτης γάμος

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να πραγματοποιήσουν αυτό που ονειρεύονταν, την οικογένεια. Ο χρόνος πέρασε, οι τριβές της καθημερινότητας εντείνονταν και οι δυσκολίες έρχονταν η μία μετά την άλλη. Οι θάνατοι συγγενικών τους προσώπων (με πιο γνωστό αυτό της Μαρίας Τσάκου, αδερφής του Νίκου Τσάκου και συζύγου της Σίλιας Κριθαριώτη που συνέβη λίγες μόνο μέρες μετά το γάμο της Βίκυς και του Νίκου) έφεραν μαύρα σύννεφα στο γάμο τους.

«Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και ήμασταν συνέχεια μαζί. Στην αρχή δεν δούλεψε, αλλά τα καταφέραμε μετά από τρεις μήνες. Δεν κάναμε παιδί με τον Νίκο, γιατί συνέβησαν στις οικογένειές μας κάποια άσχημα γεγονότα, όπως κάποιοι θάνατοι. Πέσαμε και οι δυο απότομα –σε σημείο που υπήρξαν κενά στη σχέση μας. Την τελευταία στιγμή κάτι “γυρνάει” στο μυαλό μας, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;», είχε εξομολογηθεί η Βίκυ Καγιά.