«Αντί να κάτσω στη θέση του οδηγού...» - Το ξεκαρδιστικό περιστατικό με τη Ναταλία Δραγούμη

Και όμως το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αντί να κάτσω στη θέση του οδηγού...» - Το ξεκαρδιστικό περιστατικό με τη Ναταλία Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο Fishy στο Mega, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 11/12 μέσα από το ταξίδι, που έκανε στη Χάλκη.

Η ηθοποιός έδειξε ένα πιο ανέμελο κομμάτι του εαυτού της περιγράφοντας, πως αν και ζει στην Αθήνα κάποια στιγμή στη ζωή της έχει σκεφτεί, πως θα την εγκαταλείψει και θα πάει να μείνει στην Αίγινα, στο νησί που αγαπάει περισσότερο από κάθε άλλο (δείτε εδώ το εντυπωσιακό της εξοχικό).

Στη συνέχεια της συνέντευξη της, μίλησε και για το κομμάτι που την ενοχλεί περισσότερο στον εαυτό της, με πολύ άνεση και ειλικρίνεια δεδομένου ότι η Δραγούμη πάντα μιλάει για όσα την έχουν απασχολήσει και της έχουν συμβεί με αυτό, που έχει σοκάρει περισσότερο να είναι η σεξουαλική παρενόχληση, που υπέστη από οικογενειακό φίλο.

«Τελειώνοντας τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, πήγα στο Παρίδι για δύο χρόνια. Μόλις γύρισα, συνεργάστηκα με τη Μαίρη Χρονοπούλου στη σειρά “Μάνα είναι μόνο μία”. Ο ρόλος μου εκεί προέυψε από μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό που έγραφε: “Είμαι η Ναταλία Δραγούμη, μόλις γύρισα από το Παρίσι και ψάχνω δουλειά”

Είχα πει για μια σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα από έναν οικογενειακό φίλο. Το είπα, γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν άτομο εμπιστοσύνης της οικογένειάς μου. Με πήγαινε βόλτες. Ήθελα να ανοίξω τα μάτια του κόσμου και των γονιών μου κυρίως», είχε πει η Ναταλία σε άλλη της συνέντευξη.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Δραγούμη για αυτό που την ενοχλεί στον εαυτό της

«Πάρα πολλές φορές με κουράζω και απορώ πώς ζω μαζί μου. Ένα μεγάλο ελάττωμα μου είναι ότι είμαι πολύ αφηρημένη και γκαφατζού, είμαι μονίμως σε έναν άλλον κόσμο και αυτό με κουράζει όσο μεγαλώνω πάρα πολύ. Μπορεί να βάλω τα ψώνια πίσω στο αμάξι και εγώ αντί να κάτσω στη θέση του οδηγού να κάτσω στου συνοδηγού», τόνισε η Ναταλία Δραγούμη.