Ανείπωτη θλίψη για τη Σερ - Το συγκινητικό της μήνυμα

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
cher - instagram
cher - instagram

Λίγο μετά τη δραματική είδηση, πως γνωστή τραγουδίστρια έχασε τον γιο της (δείτε εδώ ποια), την Κυριακή 11/12 έγινε γνωστό άλλο ένα θλιβερό γεγονός, αναφορικά με την τραγουδίστρια Cher.

Μέχρι πρότινος μαθαίναμε ευχάριστα νέα για εκείνη, καθώς είχαν βρεθεί πιασμένοι χέρι-χέρι η 76χρονη τραγουδίστρια και ο 36χρονος μουσικός παραγωγός, οι οποίοι απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό ενώ περπατούσαν στους δρόμους της Καλιφόρνια, ενώ προηγουμένως είχαν απολαύσει ένα γεύμα, μαζί με τον καλό τους φίλο Tyga.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Σερ και ο Έντουαρντς παρά τα φλας των παπαράτσι, συνέχισαν να κρατούν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου. Ωστόσο, κανένας από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής, τον ερωτικό δεσμό τους.

Δυστυχώς όμως με ένα tweet στην πλατφόρμα, η Cher έκανε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, την οποία και αποχαιρέτησε με ένα λιτό μήνυμα. Η Τζόρτζια Χολτ, πέθανε σε ηλικία 96 ετών από άγνωστα για την ώρα αίτια, μετά την νοσηλεία της σε νοσοκομείο.

Η Χολτ γεννήθηκε στο Αρκάνσας το 1926. Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του 1950 και είχε μικρούς ρόλους στις ταινίες “A Life of Her Own”, “Watch the Birdie”, “Grounds for Marriage”. Στη συνέχεια εργάστηκε στην τηλεόραση και έκανε εμφανίσεις στις σειρές “The Adventures of Ozzie & Harriet”, “I Love Lucy”. Τα τελευταία χρόνια, έκανε εμφανίσεις στο Drag Race του RuPaul το 2014 μαζί με τον εγγονό της Chaz Bono.

Το συγκινητικό tweet της Σερ