Το σχόλιο της εγκυμονούσας Φουρέιρα κάτω από την πρώτη ανάρτηση της Συνατσάκη μετά την γέννα της

«Αγάπη μου να...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σχόλιο της εγκυμονούσας Φουρέιρα κάτω από την πρώτη ανάρτηση της Συνατσάκη μετά την γέννα της

Η Μαίρη Συνατσάκη και το Ίαν Στρατής, την Τρίτη 6/12 κράτησαν για πρώτη φορά αγκαλιά την μικρή τους κόρη. Η αγαπημένη influencer μετά από ημέρες απουσίας στα social media έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με εκείνη να στέκεται πάνω από το κρεβατάκι της μικρής και να την κοιτάει όσο κοιμάται (δείτε εδώ την συγκλονιστική αυτή φωτογραφία).

Το τι ακολούθησε από σχόλια και likes είναι περιττό να αναφερθεί. Μεταξύ άλλων, την ευχή της για αυτό το ευχάριστο γεγονός θέλησε να δώσει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία σε λίγους μήνες περιμένει κι αυτή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον δικό της σύντροφο, Αλμπέρτο Μποτία.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη γέννησε

Μαίρη Συνατσάκη μωρό

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής

Υπενθυμίζουμε πως το δωμάτιο της μικρής είναι έτοιμο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τι συνέβη κατά την διάρκεια του τοκετού

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, μίλησε πριν από λίγες ημέρες, ο γυναικολόγος της Μαίρης Συνατσάκη, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που γέννησε, για την κατάσταση της νεογέννητης, αλλά και τα συναισθήματα του πατέρα της μικρής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως οι δυο τους είναι καλά στην υγεία τους και τόνισε πως πλέον είναι μαζί στο δωμάτιο, οι τρεις τους και το κοριτσάκι τους ήδη απολαμβάνει το πρώτο του "γεύμα". Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του, το μωρό έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς του.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση. Για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, τα έβλεπε όλα, το είδε το μωρό.

Έζησε το γεγονός της γέννησης. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη. Ο Ιαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ. Περισσότερο ο Ίαν συγκινήθηκε, η Μαίρη είναι πολύ ψύχραιμη και χαρούμενη. Της δώσαμε το μωρό αμέσως στην αγκαλιά της. Πήγαν όλα εξαιρετικά καλά. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα μάτια της Μαίρης», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μαιευτήρας.