Με μαύρα "καυτά" εσώρουχα και πιο αισθησιακή από ποτέ - Αποθεώθηκε στο instagram η Μικαέλα Φωτιάδη

Πανζουρλισμός με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Mikaela Eleni Fotiadi
Instagram / Mikaela Eleni Fotiadi

Ένα από τα πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM κι έχουν σχολιαστεί αρκετά είναι αναντίρρητα η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία μάλιστα ήταν και μέλος της πολυσυζητημένης "τριάδας φωτιάς".

«Κολλητές δεν ήμασταν ποτέ, θεωρούσαμε στο παιχνίδι πως ταιριάζαμε, τελικά όμως θεωρώ πως ήταν λάθος η παρέα αυτή. Την Μέγκι την βλέπω καμιά φορά, έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν είμαστε κολλητές. Με την Εύη δεν έχουμε καμία σχέση πλέον. Είμαι ένα κορίτσι που πατάει στα πόδια του, δεν μπορώ καθόλου τα άτομα που έχουν την μύτη ψηλά. Γενικά στην ζωή μου κρατάω και καλές και άσχημες στιγμές. Τις καλές για όμορφες σκέψεις και αναμνήσεις και τις άσχημες για μαθήματα. Το GNTM ήταν ένα μάθημα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μικαέλα στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό στο περιοδικό YOU (διαβάστε την εδώ ολόκληρη).

Το μοντέλο, τέσσερα χρόνια μετά το ριάλιτι μόδας, εργάζεται πλέον ως επαγγελματίας, με πρώτη και απόλυτη προτεραιότητά της βέβαια να είναι ο γιος της, ο οποίος πρόσφατα πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η Μικαέλα ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της αλλά και την δουλειά της.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 10/12, η ίδια δημοσίευσε μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία στο Instagram της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και να μας δείχνει το εντυπωσιακό και καλλίγραμμο σώμα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, ενώ μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την ρώταγαν στα σχόλια τι είδους γυμναστική κάνει, για να καταφέρνει να διατηρείται πάντοτε σε φόρμα.

Η φωτογραφία της Μικαέλα Φωτιάδη με εσώρουχα