«Βγάζει μια σκληρότητα, απλά για κάνουν...» - Η αποκάλυψη του Θάνου Δημητρίου για την Βίκυ Καγιά

«Επειδή ο άλλος κλέβει, γινόμαστε όλοι μια φουρνιά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Βγάζει μια σκληρότητα, απλά για κάνουν...» - Η αποκάλυψη του Θάνου Δημητρίου για την Βίκυ Καγιά

Το μεσημέρι της Κυριακής (11/12) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Θάνου Δημητρίου. Ο ίδιος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το GNTM, που τότε για πρώτη φορά στο ριάλιτι μόδας συμμετείχαν και αγόρια, εκτός από κορίτσια.

Ο Θάνος Δημητρίου μίλησε για διάφορα θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο GNTM και συγκεκριμένα στην Βίκυ Καγιά και την σκληρότητα που βγάζει προς τα μοντέλα, που πριν λίγο καιρό κιόλας είδαμε τον "χαμό" που έκαναν στο Twiiter (δείτε εδώ τα σχόλια του κοινού) με την συμπεριφορά της απέναντι στα μοντέλα και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις του Θάνου Δημητρίου για την Βίκυ Καγιά

Ο Θάνος Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Το νεαρό μοντέλο που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του GNTM αναφέρθηκε τόσο στο ριάλιτι μόδας όσο στην τσιγγάνικη καταγωγή του και τα ακραία μηνύματα που δέχεται από θαυμαστές στα social media.

Ο Θάνος Δημητρίου αποκάλυψε ότι σε καθημερινή βάση παίρνει υβριστρικά μηνύματα για την καταγωγή του, όπως "τσιγγάνε", "γύφτο" κτλ. Ακόμη, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με μια σύντροφο που είχε, που η ίδια επειδή ντρέπονταν για την καταγωγή του, είχε πει στους γονείς της ότι το νεαρό μοντ΄΄ελο είναι Ισπανός. Φανερά απογοητευμένος είπε ότι δεν θέλουν να τον κρίνουν σαν "τσιγγάνο", αλλά σαν τον άνθρωπο Θάνο.

Ειδικότερα, ο Θάνος Δημητρίου παραδέχθηκε πως «είναι το μόνο σίγουρο ότι δέχομαι ακόμα αρνητική κριτική για την καταγωγή μου. Θα ξυπνήσω το πρωί και θα πάρω μηνύματα τύπου «γύφτος», «τσιγγάνε», «βρωμάς», «άντε κάνε κανένα μπάνιο». Η πρώτη κοπέλα που έκανα σχέση στο λύκειο έλεγε ότι είμαι Ισπανός γιατί ο πατέρας της είχε θέμα. Δεν μας νοίκιαζαν σπίτι επειδή είμαστε τσιγγάνοι! Είχαμε πάει να αγοράσει σπίτι, είχαμε τα λεφτά και δεν μας το πουλούσαν επειδή ήμασταν τσιγγάνοι και θα είχαμε θέμα με την πολυκατοικία. Σίγουρα υπάρχει όλο αυτό, δεν είμαι τρελός και το βλέπω, το χάος μέσα στην κοινωνία των τσιγγάνων και είναι άνθρωποι που καπηλεύονται τις τσιγγάνικες ρίζες και παίρνουν στο λαιμό τους και μένα ή τον άλλον που είμαστε Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες και, επειδή ο άλλος κλέβει, γινόμαστε μετά όλοι οι γύφτοι μια φουρνιά. Αλλά δεν είναι έτσι ρε φίλε! Πρέπει να κρίνεις τον καθένα ξεχωριστά. Δηλαδή μην με κρίνεις σαν τσιγγάνο, κρίνε με σαν Θάνο».

Επιπλέον, με ότι έχει σχέση με το GNTM, ο ίδιος είπε πως θεωρεί ανώφελη όλη αυτή την σκληρότητα της Βίκυς Καγιάς, διότι δεν προσφέρει κάτι καλό και ότι όλο αυτό γίνεται για να ανέβουν τα νούμερα του ριάλιτι μόδας.

«Φέτος έχω δει όλες τις οντισιόν στο GNTM και λάτρευα την Σοφία Χατζηπαντελή. Δηλώνω μεγάλος φαν της. Μετά στην πορεία όμως κάπως με έχασε. Η Βίκυ Καγιά είναι σημαία σίγουρα στο GNTM αλλά θεωρώ ότι βγάζει μια σκληρότητα προς τα έξω χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος απλά για να κάνουμε νούμερα. Σαν να της λένε, πες τα Βίκυ γιατί φέτος το GNTM πατώνει και πρέπει να κάνουμε νούμερα».

«Έχω συλλογή από φωτογραφίες θαυμαστών και μπορείς να φανταστείς το περιεχόμενο! Άντρες και γυναίκες. Είναι πολύ εύκολο μέσω των social media να πλησιάσεις κάποιον και να του προσφέρεις χρήματα για το οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου. Έτσι και γω λοιπόν έχω δεχθεί τέτοιες προτάσεις. Θα πω ότι χθες ήταν το πιο ακραίο που μου έχουν πει! Μια τύπισσα, μια κοπέλα μού προσέφερε αρκετά καλά λεφτά για να της στείλω φορεμένες κάλτσες μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θάνος Δημητρίου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.