Με κατακόκκινο μίνι φόρεμα γεμάτο με παγιέτες - Τράβηξε όλα τα βλέμματα σε βραδινή της έξοδο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Χόρεψε και διασκέδασε με τις φίλες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κατακόκκινο μίνι φόρεμα γεμάτο με παγιέτες - Τράβηξε όλα τα βλέμματα σε βραδινή της έξοδο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει καταφέρει να δώσει μία μάχη από τη μέρα που πραγματοποιήθηκε η επίθεση με βιτριόλι. Με πολύ κόπο και μεγάλες προσπάθειες, η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να πάρει πίσω την καθημερινότητά της, κάτι που έχει κάνει σε ένα μεγάλο βαθμό.

«Ένας πολυεγκαυματίας έχει να περάσει ένα Γολγοθά. Υπάρχει μία πορεία αποκατάστασης πολύ μεγάλη, πολλών ετών και πολυδάπανη. Εγώ βρίσκομαι στο δεύτερο χρόνο της αποκατάστασής μου και ξέρω τα υπόλοιπα. Εκτός από τα χειρουργεία υπάρχει μία σειρά διαδικασιών που ο εγκαυματίας πρέπει να τηρεί στο σπίτι του καθημερινά και τα πρώτα πέντε χρόνια είναι εντατικά. Στη συνέχεια μειώνονται, αλλά μας ακολουθούν εφ’ όρου ζωής. Είμαι περίπου στα μισά της διαδικασίας, έχω να κάνω χειρουργεία σημαντικά. Είχα βάλει ένα στοπ, γιατί περιμέναμε να συμπληρωθούν δύο χρόνια από την επίθεση, γιατί στα δύο χρόνια το χημικό έγκαυμα ηρεμεί. Αυτή η στιγμή είναι ένα κομβικό σημείο στην πορεία της αποκατάστασής μου», είχε πει η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό.

Τον τελευταίο καιρό, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ένα μεγάλο βήμα, δημιουργώντας το δικό της ίδρυμα, με μοναδικό της στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις με εκείνη και που έχουν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα τους γενικότερα (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της).

Εντυπωσίασε με το look της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μπορεί λοιπόν ακόμα να έχει πολύ δρόμο μπροστά της, ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθημερινά αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής που έχει. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (11/12), βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασε μαζί με τις φίλες της. Χόρεψε, τραγούδησε και πέρασε υπέροχα.

Αυτό που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν το outfit που επέλεξε για την εμφάνισή της μιας και φόρεσε ένα μίνι αστραφτερό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί κόκκινα πέδιλα και έλαμπε ολόκληρη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου Βοτανικός
Ιωάννα Παλιοσπύρου βραδινή έξοδος