Χόρευε καυτό τσιφτετέλι κάτω από την πίστα - Ο ασύλληπτος χορός του Μπισμπίκη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή

Αυτό δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χόρευε καυτό τσιφτετέλι κάτω από την πίστα - Ο ασύλληπτος χορός του Μπισμπίκη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους κρατάει ένα χρόνο και κάτι και μέχρι στιγμής δείχνουν να μην μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό ο ένας από τον άλλον.

«Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα. Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός/ Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση τους.

Μπορεί αυτή την περίοδο να είναι και ο δύο πιεσμένοι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μιας και από τη μία ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην καθημερινή σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο που χόρεψε και ξετρέλανε την αγαπημένη του), ενώ από την άλλη, η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τις Μέλισσες, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Βασίλης Μπισμπίκης πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή για να την καμαρώσει. Ο ηθοποιός βρέθηκε δίπλα της και στη μεγάλη πρεμιέρα και μάλιστα την αποθέωσε (δείτε εδώ φωτογραφία).

Το τσιφτετέλι του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή

Τις τελευταίες μέρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει πάνω στη σκηνή και καθώς πλησιάζει τον Βασίλη Μπισμπίκη, του δίνει ένα καυτό φιλί (δείτε το εδώ).

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο επικό στιγμιότυπο από αυτή την έξοδο του ηθοποιού, ο οποίος λίγο αργότερα, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό, σηκώθηκε και χόρεψε τσιφτετέλι. Το στιγμιότυπο, απλά μοναδικό.