Ιωάννα Σουλιώτη: Έτσι διατηρεί το σώμα της - Οι διατροφικές της συνήθειες

«Δεν μου λείπει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ιωάννα Σουλιώτη: Έτσι διατηρεί το σώμα της - Οι διατροφικές της συνήθειες

Το πρωί της Δευτέρας (12/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ιωάννα Σουλιώτη. Η ίδια, αναφέρθηκε στις διατροφικές τις περιέργειες, αλλά και την συμμετοχή της στο GNTM, που σε λίγο καιρό θα δούμε τον μεγάλο τελικό(δείτε εδώ πότε).

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega, δήλωσε αρχικά πως δεν την ενδιαφέρει να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι. Αντιθέτως, θα ήθελε μια εκπομπή που να ασχολείται με την υγεία και την ευεξία. Να θυμίσουμε πως είχε προκληθεί μια κόντρα με την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τον λόγο) που εντέλη είχε αίσιο τέλος.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Σουλιώτη για τα μυστικά της διατροφής της, το GNTM και τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Ιωάννα Σουλιώτη θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή που θα σχετίζονταν με την ευεξία και την υγεία. Επίσης αποκάλυψε ότι δεν της εκφράζουν τα ριάλιτι και πως το GNTM είναι σημαντικό, διότι συζητιέται και είπε οτι θα πήγαινε μόνο σαν guest γιατί θεωρεί προσβλητικό και άσχημο να μιλούν με αυτόν τον τρόπο, σε μικρά κορίτσια που βρίσκονται σε μια τόσο "εύθραυστη" ηλικία.

Ακόμη, η ίδια μιλώντας για τις επεμβάσεις αισθητικής τόνισε ότι τις θεωρεί υπερβολικές αν ξεκινούν από μικρή ηλικία και θυμίθηκε πως στο παρελθόν, όταν αυτή ηταν νέα είχαν μόνο κρέμες και ανέφερε ότι θα έκανε την επέμβαση μόνο εάν κάτι την ενοχλούσε.

Αρχικά ανέφερε το πρώην μοντέλο: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να ασχολείται με την υγεία και την ευεξία. Δεν με εκφράζουν τα ριάλιτι για τη μόδα. Το GNTM είναι σημαντικό, γιατί όλοι μιλάνε για αυτό. Όλο το υπόλοιπο είναι σάλτσα. Σαν guest θα πήγαινα στο GNTM, αλλά εμένα δεν μου αρέσει να προσβάλω τα παιδιά σε μία τόσο εύθραυστη ηλικία»!

Και συμπλήρωσε η Ιωάννα Σουλιώτη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Θεωρώ ότι είναι υπερβολικό να κάνουν επεμβάσεις από μικρή ηλικία. Εμείς δεν είχαμε τέτοια, κάτι κρεμούλες βάζαμε. Εάν κάτι πραγματικά με ενοχλούσε θα έκανα επέμβαση, αλλά δεν θα το έκανα απλά για να κερδίσω 10-20 χρόνια».

Τέλος, ανέφερε η Ιωάννα Σουλιώτη για τις διατροφικές συνήθειές της: «Δεν μου λείπει το κρέας. Τρώω ψάρι, βέβαια, και αυγουλάκια. Όταν έφαγα κρέας μετά από αρκετό καιρό, πήρα όλη την τοξίνη του μοσχαριού και έβαλα τα κλάματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δεν τρώω κρέας».