«Το όνομα του παιδιού θα είναι...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για το μωρό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όπα...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το όνομα του παιδιού θα είναι...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για το μωρό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας και σε λίγο καιρό περιμένουν να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο μάλιστα θα είναι αγοράκι (δείτε εδώ πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής όταν έμαθε το φύλο του μωρού).

To ευτυχισμένο ζευγάρι, τις προηγούμενες μέρες, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και έτσι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, ούτως ώστε το παιδί που θα γεννηθεί να πάρει κατευθείαν το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και να μην χρειαστεί να κινήσουν τις διαδικασίες για αναγνώριση, που πέρα από χρονοβόρες είναι και εξαιρετικά κοστοβόρες.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό

Το όνομα του παιδιού της Τούνη και του Αλεξάνδρου

Η εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας (12/12), ασχολήθηκε με το θέμα του συμφώνου συμβίωσης της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με σύσσωμη την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου να στέλνει τις ευχές της στον πρώην συνεργάτη τους (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους).

Επί τη ευκαιρία λοιπόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια μικρή αποκάλυψη για το όνομα που έχουν σκοπό να δώσουν στον γιό τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί, είναι κάτι που θα διαλέξουν και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενώ από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως αν έκανε εκείνη παιδί και ήταν κορίτσι, θα το έβγαζε Φιλίππα.