Η αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη όταν είδε το βίντεο με την Βανδή να φιλάει τον Μπισμπίκη ενώ ερμήνευε τραγούδι του

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη όταν είδε το βίντεο με την Βανδή να φιλάει τον Μπισμπίκη ενώ ερμήνευε τραγούδι του

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πραγματοποιούν - όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο από τα επαγγελματικά τους - ταξίδια στο εξωτερικό, όπως αυτό στο Λονδίνο (δείτε φωτογραφία), αλλά και διάφορες μικρές εξορμήσεις.

«Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα. Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός/ Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση τους.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια για να την καμαρώσει. Μετά το βίντεο που τον δείχνει να την κοιτά και να "λιώνει" την ώρα που τραγουδούσε, αυτή την φορά βρέθηκε δίπλα της και η στιγμή τους ήταν πολύ "καυτή".

Η τραγουδίστρια τον πλησίασε και έτσι θέλησε να του αφιερώσει το τραγούδι "Βράδια αξημέρωτα". Μάλιστα, όταν τελείωσε, τον έπιασε και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ενώ βρισκόταν ακόμα πάνω στη σκηνή.

Η αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη στο φιλί Βανδή - Μπισμπίκη

Το τραγούδι λοιπόν που ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή είναι του Χάρη Βαρθακούρη, το οποίο είπε το 2002 και ακούγεται μέχρι και σήμερα, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτικά κομμάτια της εποχής.

Μεταξύ άλλων οι στίχοι λένε: «Πάω να τρελαθώ, δε θέλω άνθρωπο να δω κι ό, τι αγαπώ το πνίγω μέσα στο πιοτό είμαι μια σκιά, τίποτα δεν είναι όπως παλιά Γέμισ' η ζωή μου βράδια αξημέρωτα δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα».

Βλέποντας λοιπόν το παραπάνω βίντεο, ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο και έγραψε «Να τι συμβαίνει όταν γράφεις ΥΜΝΟΥΣ και τους τραγουδάς κιόλας».

Χάρης Βαρθακούρης Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης