«Είναι υπερβολή όλο αυτό, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το φιλί Βανδή & Μπισμπίκη 

«Φιλιέσαι δημοσίως, κουνιέσαι δημοσίως, τα κάνεις όλα δημοσίως»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι υπερβολή όλο αυτό, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το φιλί Βανδή & Μπισμπίκη 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι μπροστά σε όλους και συγκεκριμένα την ώρα της εμφάνισης της δεύτερης στο Έναστρον, ανταλλάσσουν ένα άκρως τρυφερό φιλί στο στόμα.

Μάλιστα, αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό, σηκώθηκε και χόρεψε τσιφτετέλι κι όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο με τον χορό του είναι άκρως απολαυστικό.

Το εν λόγω στιγμιότυπο του φιλιού όμως έχει σχολιαστεί σε όλες τις εκπομπές (δείτε εδώ τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου), όπως και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να θέλει να κάνει στον αέρα της εκπομπής το δικό του σχόλιο.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το φιλί Βανδή - Μπισμπίκη

«Είναι ένας άντρας, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, του περιθωρίου, έχει μεγαλώσει πέριξ της Ομόνοιας με τρανσέξουαλ, ιερόδουλες, έχει ζήσει με αυτές, το έχει πει ο ίδιος και γι’ αυτό λέει ότι όλα του τα έργα έχουν τέτοιες σκοτεινές αναφορές. Και πώς τώρα τα φέρνει έτσι η ζωή και ερωτεύεται την απόλυτη mainstream Ελληνίδα του starsystem, συμβατική και όχι αντισυμβατική, και πας πια και… φιλιέσαι δημοσίως, κουνιέσαι δημοσίως, τα κάνεις όλα δημοσίως.

Ενώ είναι υπερβολή όλο αυτό, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ να φιληθώ δημόσια με έναν άνθρωπο, ποτέ. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Έτσι είμαι εγώ… Δεν θα μου βγει ποτέ, είμαι σίγουρος. Ποτέ. Αυτό είναι τόσο αυθεντικό που ακόμα και στην υπερβολή του -αυτοί όπου βρεθούν αγκαλιάζονται, φιλιούνται. Τους ζηλεύω με την καλή έννοια. Είναι αυθεντικό, δεν το παρεξηγείς, λες είναι ωραίο», κατέληξε ο παρουσιαστής.