Με μωβ αστραφτερό τοπάκι - Τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο η Νατάσα Παζαΐτη

Σπάνια τη βλέπουμε έτσι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσα Παζαΐτη δεν πραγματοποιεί και τόσο συχνά δημόσιες εξόδους και η αλήθεια είναι πως συνήθως, τη βλέπουμε με αυστηρά ρούχα, ταγέρ και κοστούμια. Αυτή τη φορά ωστόσο, σύζυγος του Κώστα Καραμανλή αποφάσισε να το ρίξει έξω και έτσι επισκέφθηκε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Είναι μια διακεκριμένη γιατρός-χειρουργός μαστού, μια αγωνίστρια και η ίδια της νόσου μέσα από την ιατρική της ειδικότητα αλλά και συμμετέχοντας σε ποικίλες δράσεις, ενώ πρόσφατα μας αποκάλυψε και μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της, αυτήν της ηθοποιού, συμμετέχοντας στο θεατρικό “Η θεία από το Σικάγο”, πάντα για καλό σκοπό (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες)! Γυναίκα-πρότυπο και πολυσχιδής προσωπικότητα, η ζωή της πέρα από ένα καλογραμμένο βιβλίο, θα μπορούσε να είναι και... παράδειγμα προς μίμηση.

Η γνωριμία της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα, που επισφραγίστηκε το 1998 με έναν λεμπερό γάμο και ολοκληρώθηκε με την έλευση των δίδυμων παιδιών τους το 2003, Αλέξανδρου και Αλίκης. Κορίτσι γλυκύτατο και χαμηλών τόνων, ποτέ της δεν συμπεριφέρθηκε ως “πρώτη κυρία”, ακόμα κι όταν έγινε στην πραγματικότητα το 2004. Η ίδια ενδιαφερόταν για τις σπουδές της, τα μεταπτυχιακά της, μεταπηδώντας, μάλιστα, από τη θεωρητική επιστήμη στην Ιατρική και λαμβάνοντας πτυχίο και διδακτορικό από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο της Νατάσας Παζαΐτη

Στην έξοδό της, η Νατάσα Παζαΐτη, επέλεξε να φορέσει ένα μωβ τοπάκι με στρας στον γιακά και μία μαύρη παντελόνα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασε η Νατάσα Παζαΐτη και την απαθανάτισε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Χόρεψε, τραγούδησε και πέρασε υπέροχα με την παρέα της, ενώ δε δίστασε να χαμογελάσει στους φωτογράφους που δεν έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω της.

Νατάσα Παζαΐτη έξοδος
Νατάσα Παζαΐτη Teatro