Δεν βγήκε τελευταία στιγμή ο καλεσμένος του Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν βγήκε τελευταία στιγμή ο καλεσμένος του Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Ένα απρόοπτο συνέβη το πρωί της Δευτέρας (12/12) στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα της Μπέττυς Μαγγίρα μιας και ενώ είχε προγραμματίσει να βρεθεί καλεσμένος στο πλατό ένας αγαπημένος ηθοποιός, η εμφάνισή του ακυρώθηκε τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε πως μία εβδομάδα πριν, κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην εκπομπή Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου, όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ακύρωσε την εμφάνισή της τελευταία στιγμή (δείτε εδώ το ξέσπασμά της). Μάλιστα το θέμα αυτό απασχόλησε τις τηλεοπτικές εκπομπές πολύ έντονα για μία εβδομάδα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μάλιστα ήταν από αυτούς που είχαν εναντιωθεί στην Ευρυδίκη, λέγοντας στην εκπομπή της: «Εμείς μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ από την προηγούμενη μέρα και να προαναγγείλουμε τον καλεσμένο, μπορεί όμως και να μην το κάνουμε. Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει και εγώ να πάω σε εκπομπή και να κάνω και εγώ το βίντεό μου για τους followers να με δουν στην εκπομπή.

Δεν είναι δεδομένο ότι τους καλεσμένους σώνει και καλά μια εκπομπή πρέπει να τους προαναγγείλει για να φτάσεις στο σημείο να ακυρώσεις γιατί εγώ θεωρώ ότι αν σε περιμένει μια εκπομπή και φτάνεις σε σημείο να ακυρώσεις την εμφάνισή σου, εγώ το θεωρώ απαράδεκτο».

Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Αυτό που συνέβη ωστόσο αυτή τη φορά στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα δεν είναι ίδια περίπτωση με της Ευρυδίκης. Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης που θα εμφανιζόταν στην εκπομπή αναγκάστηκε να φύγει καθώς του έτυχε κάτι έκτακτο. Η Μπέττυ Μαγγίρα εξήγησε μάλιστα στους τηλεθεατές της, πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε ζωντανές εκπομπές.

«Ήταν να είναι μαζί μας ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, αλλά του έτυχε κάτι απρόοπτο. Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές. Εδώ είμαστε εμείς, όπως και να ‘χει, ετοιμοπόλεμοι», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.