«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη...» - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster μετά τη νίκη τους στο Asia Express

Η δημόσια αναφορά του στη Μαίρη Συνατσάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη...» - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster μετά τη νίκη τους στο Asia Express

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη τους στο Asia Express, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast at Star, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην απόφασή τους να κάνουν το ταξίδι καθώς και στο γεγονός πως έφυγαν από την Ασία, νικητές.

Το θέμα της προσωπικής ζωής του Κωνσταντίνου Βασάλου εννοείται πως έπεσε στο τραπέζι (δείτε εδώ πώς απάντησε), ενώ οι δύο νικητές εξήγησαν πως στην αρχή δεν ήταν σίγουροι αν έπρεπε να δεχθούν την πρόταση που τους έγινε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν, την εποχή εκείνη ήταν και οι δύο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μετά από σκέψη αποφάσισαν να φύγουν και να πάνε μαζί στο Asa Express.

Ο Fipster αναφέρθηκε και στα πρώτα άτομα που πήρε τηλέφωνο μόλις έμαθε ότι κέρδισε, τα οποία δεν ήταν άλλα από την Μαίρη Συνατσάκη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ενθουσιασμένοι με τη νίκη τους στο Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster

«Με πήραν και μου έκαναν την πρόταση να πάω στο παιχνίδι. Ρώτησα με ποιον και μου λένε θέλουμε να πας με τη μητέρα σου. Παίρνω την μάνα μου και μου λέει «Καλά είσαι τρελός; Θα γίνουμε ρεζίλι εκεί πέρα». Μετά το είπα στον Φίλιππο, το επεξεργάζεται, περνούν οι μέρες. Ήμασταν μαζί τότε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Και μετά από μερικές ημέρες μου λέει θες να πάμε ως παρέα;», είπε ο Κωσταντίνος Βασάλος.

Ο Fipster από τη μεριά του, τόνισε: «Αν δεν είχαμε κερδίσει δεν θα είχαμε έρθει καν εδώ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Άμα το έπαιρνε άλλος θα ήταν άδικο. Όταν κέρδισα πήρα τηλέφωνο τις φίλες μου, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαίρη Συνατσάκη».