Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους! Φωτογραφία από το σαλόνι

Είναι πολύ σικάτο και εντυπωσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους! Φωτογραφία από το σαλόνι

Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν θέλουν να απασχολούν τα media, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουν τη σχέση τους. Μάλιστα, ετοιμάζονται και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον...‘Οταν είναι να γίνει θα γίνει.

Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα.. Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα» είχε αποκαλύψει το μοντέλο.

Όσον αφορά τις σχέσεις του Νικήτα με τους φονείς της συντρόφου του, είναι πολύ καλές. «Χαρούμενος είμαι που η Άννα ετοιμάζεται να παντρευτεί. Εκείνη είναι το θέμα να είναι ευτυχισμένη. Δεν είναι δουλειά μου να εκφράσω γνώμη για τον σύντροφό της. Την κρατάω για τον εαυτό μου», έχει πει ο πατέρας της.

Τα πρώτα Χριστούγεννα Πρέλεβιτς - Νομικού ως αρραβωνιασμένοι

Τα Χριστούγεννα σε 13 ημέρες φτάνουν και όπως ήταν λογικό, Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού τους, όπως κάνει πολύς κόσμος, αλλά και πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως για παράδειγμα η Ρούλα Κορομηλά.

Το μοντέλο μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τον εντυπωσιακό στολισμό.

Άννα Πρέλεβιτς Νικήτας Νομικός σπίτι