Επέστρεψε στην εκπομπή της Μενεγάκη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Το σχόλιο όνομα νόημα της Ελένης

«Δεν περίμενα ότι θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε στην εκπομπή της Μενεγάκη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Το σχόλιο όνομα νόημα της Ελένης

Με όλους τους συνεργάτες της στο πλατό καλησπέρισε σήμερα 12/12 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της στο MEGA, στην οποία επέστρεψε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας απουσίαζε τις τελευταίες μέρες από το πλατό, με την δεύτερη να ήταν αυτή που είχε ανακοινώσει τον λόγο.

«Να πούμε “Βρε τι καλά που την έχουμε γλιτώσει ακόμα”. Ξέρω εγώ τι λέω, θα καταλάβετε κι εσείς. Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα και την υγεία μας να έχουμε. Εγώ θα σα έλεγα αν επιτρέπει και ο σκηνοθέτης μας, να μην κολλάμε ο ένας με τον άλλον γιατί ένα πρωί μπορεί να μην έρθουμε εδώ μέσα οι μισοί. Να πούμε περαστικά στην Ελιάνα. Της μιλούσα το πρωί να δω πως είναι, να μας περιγράψει τι είναι αυτό που ζει τώρα με τον H1N1 και λέω “αν την βγάλουμε καθαρή και αυτή τη φορά και δεν κολλήσει κανείς εδώ μέσα θα είμαστε πολύ τυχεροί.

Μας έχουν βροντοφωνάξει ότι έρχονται γρίπες πολλές. Εμείς τα ακούμε και κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο αλλά δεν θα έρθεις σε επαφή με τον κόσμο; Η Ελιάνα μου έλεγε “είχα το παιδί μου μια εβδομάδα άρρωστο”. Όλοι με αυτή την ανησυχία ζούμε, αν μας φέρουν κάτι θα μας ξετινάξουν όλους. Περαστικά. Το Σάββατο ανέβασε πυρετό αλλά αυτό το έχεις, υπάρχει το μικρόβιο και αν υπάρχει δεν μεταδίδεται; Δεν ξέρω, θα δείξει», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα λοιπόν επέστρεψε κανονικά στο πόστο της με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της.

«Καλωσήρθατε. Καλησπέρα παιδάκια μου! Για να δω... Άπαντες εδώ, δόξα το Θεό όλοι καλά είμαστε. Και μη νομίζετε ότι δεν ξέρω ότι στα περισσότερα σπίτια που μας βλέπετε, κάποια ψιλοκρουσματάκια τα έχετε. Δεν περίμενα ότι θα γονάτιζες κι εσύ, σε είχα για δυνατό κορίτσι...

Πίστευα ότι εμείς οι μάνες με έναν τρόπο κάπως σα να έχουμε μέσα μας και λίγα παραπάνω αντισώματα... Έχω τέσσερα παιδιά, αν κάθε φορά που αρρωσταίνει ένα θα αρρώσταινα θα έπρεπε να λείπω πολλές μέρες μέσα στο χρόνο», της είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πριν μερικές μέρες της πέταξε μια σπόντα για το διαζύγιό της.