«Ήμουν ακόμα με τα πυτζαμάκια μου και...» - Η ασύλληπτη αποκάλυψη της Μενεγάκη για ερώτηση που της έκανε ο Παντζόπουλος

Με αφορμή τα MadWalk

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν ακόμα με τα πυτζαμάκια μου και...» - Η ασύλληπτη αποκάλυψη της Μενεγάκη για ερώτηση που της έκανε ο Παντζόπουλος

Λίγο μετά την επιστροφή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και μια απορία που είχε σχετικά με ένα θέμα που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση.

Αφορμή στάθηκαν τα MadWalk που θα πραγματοποιηθούν αύριο 13/12 στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο, ενώ σήμερα έγιναν πρόβες και έχουμε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για την απορία του Παντζόπουλου

«Έβλεπα το πρωί το ρεπορτάζ που έπαιζε η Ελεονώρα Μελέτη στο πρόγραμμά τους για τα Mad. Άκουγα που έλεγαν για Καλομοίρα, ήμουν ακόμα με τα πυτζαμάκια μου, άκουσα Καλομοίρα, έβλεπα μπροστά μου την Καλομοίρα και κοιτούσα κι έλεγα "πόσο αλλάζει ρε παιδιά" ένα τέτοιο μουτράκι όπως είναι της Καλομοίρας όταν αλλάζεις τελείως το look», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας την απορία του Ματέο: «Να ρωτήσω κάτι; Ένας που δεν είναι μέσα στην τηλεόραση και δεν ασχολείται με αυτές τις βραδιές...Παράδειγμα...Με ρώταγε ο άνδρας μου το πρωί... αυτό τι είναι; Τραγουδιστικό; Πώς το περιγράφεις όλο αυτό σε έναν που δεν ξέρει;».

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου