«Εγώ βρέθηκα στο Netflix νωρίτερα...» - Το σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα για την επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τι απάντησε για το Survivor All Star

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εγώ βρέθηκα στο Netflix νωρίτερα...» - Το σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα για την επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor All Star, καθώς και στο γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα βρεθεί στο Netflix (δείτε εδώ πόσα χρήματα θα δώσει η πλατφόρμα για το Maestro).

«Καλά ήταν τα λεφτά, ναι. Πολύ καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα. Δεν έλυσα το οικονομικό μου, ούτε αγόρασα σπίτι, αλλά θα σου έλεγα ότι πήρα περίπου τα τριπλάσια λεφτά από όσα θα έπαιρνα για μια αντίστοιχη παραγωγή στην Ελλάδα», είχε πει ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει για τη συμμετοχή του στο Netflix.

Όσο για το Survivor All Star, ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να πάει, ωστόσο τόνισε πως θα το παρακολουθεί.

To σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Να είναι καλά τα παιδιά. Καλή επιτυχία σε όλους. Να γυρίσουν υγιείς όλοι. Θα το βλέπω αλλά μία φορά ήταν αρκετή για μένα. Επιλέγω πράγματα που με γεμίζουν, που με κάνουν να αισθάνομαι δημιουργικός και τα κάνω με κέφι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο επειδή με πληρώνουν, το οποίο είναι και καλό και κακό αυτό. Αλλά περνάω καλά μέσα από τη δουλειά μου, είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας για το Survivor All Star.

Όσο για τη συμμετοχή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix, ο ηθοποιός είπε: «Σίγουρα εγώ βρέθηκα στο Netflix νωρίτερα, αλλά είναι πολύ διαφορετικό να είσαι σαν ηθοποιός σε ένα μικρό ρόλο και πολύ διαφορετικό να είσαι παραγωγός και σκηνοθέτης μιας σειράς. Νομίζω η επιτυχία του Χριστόφορου είναι μεγαλύτερη από τη δική μου και ελπίζω να ανοίξει δρόμους και σε άλλους Έλληνες».