«Απορώ πώς άντεξα, τους έλεγα ότι θα...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για περιστατικό που την οδήγησε στην ψυχοθεραπεία

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός και επιχειρηματίας

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Απορώ πώς άντεξα, τους έλεγα ότι θα...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για περιστατικό που την οδήγησε στην ψυχοθεραπεία

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ελένη» η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο Παλλάς.

Ακόμη, πριν από λίγες μέρες η ίδια αποκάλυψε κάτι για την Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ τι είπε) και ήταν εμφανώς πανευτυχής.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για την ζωή της και όχι μόνο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, ήταν σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπόν, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ξεκίνησε μιλώντας για την δουλειά της στο θέατρο. Η ηθοποιός είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την συνεργασία, διότι είναι ένα σύγχρονο έργο με πολλά μηνύματα.

«Μπήκα δυναμικά και με ωραία διάθεση. Υποδύομαι μια λαντζέρισσα, ένα ευαίσθητο πλάσμα, ρομαντική ψυχή. Την βλέπουμε να ερωτεύεται, αλλά για να ζήσει χρησιμοποιεί άλλους τρόπους. Είναι ένα σύγχρονο έργο με πολλά μηνύματα», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε στη συνέχεια ότι της πιάνουν κρίσεις πανικού, όταν φοβάται και μίλησε και για ένα περιστατικό που της συνέβη και ένιωθε πως θα πεθάνει: «Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν. Στην σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα.

Είναι εφιάλτης. Ήταν ο λόγος και η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω ‘δεν την παλεύω άλλο’. Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω».

Για τον σύζυγό της, Φίλιππος Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Ισορροπήσαμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Φίλιππο. Βλέπω όλο και πιο ξεκάθαρα πόσο διαφορετικοί είμαστε και είμαστε καλά με αυτό. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, στηριζόμαστε, υποχωρούμε. Είναι η διάθεση και όταν αυτή είναι μεγάλη, πάει καλά. Το παλεύουμε και οι δύο πολλοί. Οι κρίσεις μάς ένωσαν και μας έδεσαν ακόμη περισσότερο. Δεν είμαι μαμά σούπερ ήρωας, ούτε σούπερ μαμά. Αποδέχομαι τα λάθη μου και τα ευάλωτα σημεία μου και τα στηρίζω κιόλας και μ’ αρέσει που είμαι έτσι».