«Η πρόβα σταμάτησε για κάποια ώρα, γιατί μας διέκοψε...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για περιστατικό στο θέατρο με τις Κωνσταντινίδου - Σταυροπούλου

Όλα όσα έγιναν στο θέατρο Παλλάς

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η πρόβα σταμάτησε για κάποια ώρα, γιατί μας διέκοψε...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για περιστατικό στο θέατρο με τις Κωνσταντινίδου - Σταυροπούλου

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/12) στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στο θέατρο. Έγινε ο κακός "χαμός" στο Παλλάς με τη Βίκυ Σταυροπούλου να προσπαθεί να αρπάξει την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από την πρόβα και τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να προσπαθεί να τις παρακολουθήσει.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» που όλοι έχουμε αγαπήσει κατά κύριο λόγο από τις ατάκες και την εμφάνιση της στην ελληνική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Στο παρα πέντε» μίλησε για αυτήν(δείτε εδώ τι είπε) και συγκίνησε.

Όλο το περιστατικό "αρπαγής" της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που διηγήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς

True Story είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημέρακι της Δευτέρας, με πρωταγωνίστριες τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Ο παρουσιαστής περιέγραψε στο σκηνικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της πρόβας στο Θέατρο Παλλάς για την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό».

«Πήγαμε να κάνουμε πρόβα χθες, δίπλα είναι το θέατρο Αλίκη. Έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Σταυροπούλου μήπως παίξουμε Κανάστα. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μάς κάνει νερά. Παρ’ όλα αυτά, εκεί που κάνουμε πρόβα, τρέχει μέσα η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αρπάζει την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έγινε ένας ολόκληρος χαμός για να μπορέσει να γίνει αρπαγή από μία άλλη παρέα που ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε την περιγραφή:

«Η πρόβα σταμάτησε για κάποια ώρα, το λέω για σας που θα το δείτε γιατί ένα δεκάλεπτο μπορεί να μην είναι καλά παιγμένο, γιατί μας διέκοψε η Βίκυ Σταυροπούλου».